Beypazarı Belediyesi çevre ve park düzenleme çalışmalarına devam ediyor

Vatandaşların evlerinden çıktıklarında vakitlerini geçirmek için ilk gittikleri yerler arasında parklar yer alıyor. Beypazarı Belediyesi de ilçe sakinlerinin yürüdüğü yollar ve gittikleri parkları daha iyi hale getirmek adına faaliyetlerini sürdürüyor.

Beypazarı Belediyesi çevre ve park düzenleme çalışmalarına devam ediyor

İnsanların sosyal hayatlarında en çok uğradıkları yaşam alanları olan parklar yerel yönetimler tarafından inşa edilip bakımları sağlanıyor. Küçük çocukların oyunların oynadıkları, yetişkinlerin oturup sohbetler ettiği ve dinlendiği alanlara yönelik Beypazarı'nda da gün içinde hamleler gerçekleştiriliyor.

Beypazarı Belediyesi çevre ve park düzenleme çalışmalarına devam ediyor

BEYPAZARI BELEDİYESİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Beypazarı Belediyesi de tespit edilmesi ve gelen talepler doğrultusunda hem sokaklarda hem de parkta gerekli adımları gerçekleştiriyor. Konu ile ilgili bir paylaşımda bulunan Beypazarı Belediyesi de Şehit Piyade Onbaşı İbrahim Berberoğlu Parkında yapılan çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

Söz konusu paylaşımda "Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yürütülen çimlendirme çalışmalarını tamamladık. Vatandaşlarımıza daha yeşil ve güzel bir Beypazarı sunmak için çalışmalarımız devam ediyor" denilerek yeşillendirme çalışmalarına devam edileceği mesajı verildi.

Beypazarı Belediyesi çevre ve park düzenleme çalışmalarına devam ediyor - Resim : 2

YOL İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARI

Park ve Bahçeler Müdürlüğü gibi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de gün içinde Beypazarı'nda ilgili yerlerde düzenlemeler gerçekleştiriyor. Başağaç Mahallesinde yapılan çalışmadan bahseden Beypazarı Belediyesi "Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, bordür ve kilit parke taşı bakım, onarım ve yol iyileştirme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER