Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'a nasıl ulaşırım? İstek ve şikayetlerimi nasıl iletirim?

Beypazarı'nda yaşayan vatandaşlar belediye başkanı Tuncer Kaplan'a nasıl ulaşım sağlayacaklarını merak ediyor. Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'a ulaşmak sanıldığı kadar zor değil.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'a nasıl ulaşırım? İstek ve şikayetlerimi nasıl iletirim?

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde yaşayan birçok vatandaş, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'a nasıl ulaşacaklarını merak ediyor. İstek ve şikayetlerinin nereden ileteceklerini araştırıyor.

Ankaralılar bu adreste buluşuyor!TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

TUNCER KAPLAN'A ULAŞMANIN YOLLARI

Ankara'nın en kalabalık ilçeleri arasında Beypazarı Belediyesi yer alıyor. Beypazarı'nda yaşayan vatandaşlar ise gerek istek gerek şikayet ve önerilerini iletmek için Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'a ulaşmanın yollarını araştırıyor.

beypazari.png
Öncelikle beleyenin resmi internet sitesine girerek iletişim formu kısmına gelin. Ardından ise yukarıda belirtilen adınız, soyadınız, telefon numaranız ve e posta adresinizi ekleyin. Daha sonra iletmek istediğini mesajı mesajlar bölümüne yazarak başlık kısmına Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'a eklentisini yazabilirsiniz. Bu sayede istek, öneri ve şikayetleriniz belediyeye ulaşmış olur.

Daha fazla Ankara haberi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER