Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap'tan festival için teşekkür mesajı

Beypazarı ilçesinde 27-28 ve 29 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Beypazarı Festivali renkli anlara sahne oldu. Tamamlanan festival sonrası ilçe Belediye Başkanı Kasap emeği geçen herkese teşekkür etti.

Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap'tan festival için teşekkür mesajı

Sonbahara giriş yapılan Ankara'da aya damga vuran bir kültür sanat festivali gerçekleştirildi. Ankara Büyükşehir Belediyesinin desteği ile Beypazarı Belediyesi tarafından bu yıl 27. defa gerçekleştirilen festivalde ilçenin tarihi ve kültürel zenginlikleri geniş bir kesime tanıtıldı.

İLÇE HALKI EĞLENCELİ GÜNLER GEÇİRDİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ta festivale katılmak amacı ile ilçeye gitmiş, amaçlarının Ankara kültürünü önce şehirde yaşayanlara sonra tüm dünyaya tanıtmak olduğunu ifade etmişti.

Her yaştan insanın katıldığı ve ünlü sanatçıların konser verdiği festival sonrasında Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Başkan Kasap festivali coşkuyla tamamladıklarını ifade ederek şu şekilde konuştu;

"Festivalimiz boyunca bizlerle olan, desteklerini ve katkılarını esirgemeyen değerli büyüğümüz Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş başta olmak üzere, festivalin coşkuyla kutlanmasında emekleriyle her zaman özveriyle yanımızda olan değerli belediye personelimize, gönüllü ekiplerimize, ilçemize gelen misafirlerimizi güler yüzle karşılayıp ev sahipliği yapan esnafımıza ve tüm Beypazarı halkına sonsuz teşekkürler"

Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap'tan festival için teşekkür mesajı

FESTİVALİN DEVAM ETTİRİLMESİ BEKLENİYOR

Aksi bir durum olmadığı sürece Beypazarı Belediyesi yönetiminin gelecek yıllarda da bu festivali düzenlemesi bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER