Beypazarı Belediye Başkanı Kasap ilçe kaymakamına ziyarette bulundu

Beypazarı Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap, ilçe kaymakamı Vedat Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Beypazarı Belediye Başkanı Kasap ilçe kaymakamına ziyarette bulundu

31 Mart Yerel Seçimleri’nde Beypazarı Belediye Başkanı görevini Tuncer Kaplan’dan devralan Dr. Özer Kasap, Beypazarı Kaymakamı Vedat Yılmaz’a makamında ziyarette bulundu. Başkan Kasap, ziyaretinde ilçe kaymakamı Yılmaz’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Kaymakam Yılmaz da Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Beypazarı Kaymakamı Vedat Yılmaz’ın makamındaki ziyaret sonrası ilçenin belediye başkanı Dr. Özer Kasap ile fotoğraf çektirdi. Başkan Kasap da Beypazarı Kaymakamı Vedat Yılmaz ile yaptığı ziyaret ve fotoğraf çekimini sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı. Başkan Kasap, sosyal medya hesapları üzerinden Kaymakam Vedat’a misafirperverliği ve katkıları dolayısıyla teşekkürlerini de iletti.

Beypazarı Belediye Başkanı Kasap ilçe kaymakamına ziyarette bulundu

İLÇENİN KALKINMASI VE HALKIN REFAHI İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞMA VURGUSU

Dr. Özer Kasap, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı fotoğraflı paylaşımda, ilçenin kalkınması ve halkın refahı için birlikte çalışmanın önemine vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı:

“Kaymakamımız Sayın Vedat Yılmaz'ı makamında ziyaret ederek, ilçemizin gelişimi ve geleceği ile ilgili istişarelerde bulunduk. İlçemizin kalkınması ve halkımızın refahı için birlikte çalışmanın önemini bir kez daha vurguladık. Misafirperverliği ve değerli katkıları için Sayın Kaymakamımıza teşekkür ediyorum.”

SONRAKİ HABER