Beypazarı Belediye Başkanı Kasap, Hacet Bayramı programına katıldı

Beypazarı ilçesinde Hacet Bayramı dolayısıyla program gerçekleştirildi. Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap da programa katılım gösterdi.

Beypazarı Belediye Başkanı Kasap, Hacet Bayramı programına katıldı

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde yıllardır süren Hacet Bayramı için program düzenlendi. Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap da programa katılan isimler arasında yer aldı.

Hacet Bayramı dolayısıyla Beypazarı ilçesinde program gerçekleştirildi. Dağşeyhler Mahallesi'nin Çayırlık mevkisinde yapılan programa Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap'ın yanı sıra İl Müftü Yardımcısı Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, TBMM İnsan Kaynakları Başkan Yardımcısı İsmail Sert, çeşitli kurum temsilcileri ve vatandaşlar katılım gösterdi.

Beypazarı Belediye Başkanı Kasap, Hacet Bayramı programına katıldı

ÖĞLE NAMAZI ÖNCESİ MEVLİT OKUNDU

Hacet Bayramı için düzenlenen programda, din görevlileri tarafından öğle namazı öncesi mevlit okundu, şehitler için dua edildi. İl Müftü Yardımcısı Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, programda konuşma gerçekleştirdi. Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, buradaki konuşmasında, Hacet Bayramı'nın yıllardır devam eden bir gelenek, birlik, bereket ve rahmet olduğunu ifade etti.

Konuşmalar gerçekleştikten sonra programa katılanlara etli pilav, ayran ve tatlı ikram edildi. Hacet Bayramı, Anadolu'nun bazı bölgelerinde yağışlı ve bereketli bir yıl dileklerinin gerçekleşmesi için mayıs ve haziran aylarında, hayır yemeklerinin dağıtıldığı, mevlit ve dua okunan günler olarak kutlanıyor.

Beypazarı ilçesinde yıllardır süren ve bir gelenek haline gelen Hacet Bayramı için düzenlenen programa çok sayıda kişi katıldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER