Beypazarı Belediye Başkanı Kasap bir huzurevine bayram ziyaretinde bulundu

Beypazarı Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap, Kurban Bayramı’nın son günündeki Ayvaşık Mahallesi’ndeki huzurevini ziyaret etti.

Beypazarı Belediye Başkanı Kasap bir huzurevine bayram ziyaretinde bulundu

Kültürel ve sosyal alanlardaki faaliyetlerine önem veren Beypazarı Belediyesi, bu konuda yaptığı çalışmalarını da ara vermeden sürdürüyor. Beypazarı Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap belediyenin yaptığı bu çalışmalar kapsamında ilçe halkıyla olan temaslarına ağırlık vererek ziyaretler gerçekleştirmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap, Kurban Bayramı’nın ilk gününde Halk Evi'nde düzenlenen bayramlaşma etkinliğinde Halk Evi'nde düzenlenen bayramlaşma etkinliğine ve Uruşlular Derneği’nin düzenlediği futbol ve masa tenisi turnuvalarına katılım göstermişti.

BAŞKAN KASAP HUZUREVİ SAKİNLERİYLE BAYRAMLAŞTI

Beypazarı Belediye Başkanı Kasap bir huzurevine bayram ziyaretinde bulundu

Beypazarı Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap Kurban Bayramı’nın son gününde ilçede yer alan Ayvaşık Mahallesi’nde yer alan bir huzurevine ziyarette bulunarak, halkla temaslarını sürdürdü Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap, huzurevi sakinlerinin bayramını kutladı.

Başkan Kasap, Kurban Bayramı dolayısıyla Ayvaşık Mahallesindeki Beypazarı Huzurevi'ni ziyaret etti. Kasap burada huzurevi sakinleriyle sohbet ederken onların bayramlarını da kutladı.

Huzurevinin müdürü Gökhan Köksal'dan bilgi alan Beypazarı Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap, huzurevi sakinleriyle bayramlaştı, onlara çeşitli hediyeler verdi.

Huzurevi sakinleri de ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER