Beypazarı Belediye Başkanı Kasap belediye personeli ile bayramlaştı

Beypazarı Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap 9 günlük Kurban Bayramı tatilinin bitmesinin ardından belediye personelinin geçmiş bayramını kutladı.

Beypazarı Belediye Başkanı Kasap belediye personeli ile bayramlaştı

Sosyal ve kültürel faaliyetleriyle öne çıkan Beypazarı Belediyesi bu konudaki çalışmalarına devam ediyor. Belediye başkanı Dr. Özer Kasap’ın öncülüğünde belediye sosyal hizmetleri kadar çalışanlara ve personele yönelik faaliyetlerini de sürdürüyor.

9 günlük Kurban Bayramı tatili süresince kamu kurumları izne ayrılırken bazı özel sektör ve belediye kurumlarında personel mesaisine devam etti. Bu belediyelerden biri olan Beypazarı Belediyesinin bazı birimleri de de 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde çalışmalarını aksatmadan sürdürdü.

BELEDİYE PERSONELİNİN YOĞUN GAYRETİNE TEŞEKKÜR EDİLDİ

Beypazarı Belediye Başkanı Kasap belediye personeli ile bayramlaştı

Beypazarı Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap da, belediye bünyesinde çalışan personelin geçmiş bayramlarını kutladı. Beypazarı Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap da belediyenin başarısında büyük payı olan belediye personeline gösterdiği yoğun gayret sebebi ile teşekkür etti.

Beypazarı Belediyesi de Beypazarı Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap’ın belediye personeliyle bayramlaşmasını sosyal medya hesapları üzerinden de paylaştı. Paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

"Beypazarı Belediye Başkanımız Dr. Özer Kasap Belediye personeli ile bayramlaştı. Belediye personelleriyle birlik beraberlik pekiştiren Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap, belediyenin başarısında büyük emeği geçen belediye personellerinin gösterdiği yoğun gayretten dolayı teşekkür etti."

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER