Beypazarı Belediye Başkanı Kasap, bayramlaşma etkinliğine katıldı

Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap, Kurban Bayramı için düzenlenen etkinliğe katıldı.

Beypazarı Belediye Başkanı Kasap, bayramlaşma etkinliğine katıldı

Kurban Bayramı dolayısıyla ülkenin dört bir yanında bayramlaşmalar başladı. Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap ise Halk Evi'nde düzenlenen bayramlaşma etkinliğine katıldı.

Kurban Bayramı coşkusu ülkenin her yerinde yaşanıyor. Beypazarı Belediyesi, kültürel ve sosyal faaliyetlerin yanında halkı ile iç içe olmaya devam ediyor. Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap, Halk Evi'nde düzenlenen bayramlaşma etkinliğinde yer aldı. Halk Evi'nde düzenlenen bayramlaşma etkinliğine Kaymakam Vedat Yılmaz da katılım gösterdi.

"BİRLİKTE NİCE BAYRAMLARIMIZIN OLMASI DİLEĞİYLE"

Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap, eski adı Twitter olan X hesabı üzerinden "Birlikte nice bayramlarımızın olması dileğiyle" diyerek bayram hakkında paylaşımda bulundu.

Beypazarı Belediye Başkanı Kasap, bayramlaşma etkinliğine katıldı

Özer Kasap'ın X hesabındaki paylaşımında ise şu ifadeler yer aldı:

"Bugün ilçemizde bayram coşkusunu hep birlikte yaşadık. Halk Evi'nde düzenlenen bayramlaşma etkinliğinde Kaymakamımız Sayın Vedat Yılmaz ile birlikte kıymetli hemşehrilerimizle bir araya geldik. Daha sonra, aziz şehitlerimizi dualarla andığımız şehitlik ziyaretimizi gerçekleştirdik. Son olarak, kahraman şehidimiz Serkan Çağlayan'ın ailesini ziyaret ederek bayramlarını kutladık. Birlikte nice bayramlarımızın olması dileğiyle."

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER