Başkent EDAŞ Genel Müdürlüğü açıkladı! Ankara'nın o ilçesinde kesinti uygulanacak

Ankara'nın elektrik dağıtımını sağlayan Başkent EDAŞ, kentte yapılacak elektrik kesintilerine ilişkin programı duyurdu. Hafta sonu Ankara'da yaşanacak elektrik kesintilerinin uygulanacağı saat aralıklarını duyuran EDAŞ'tan resmi açıklama geldi.

Başkent EDAŞ Genel Müdürlüğü açıkladı! Ankara'nın o ilçesinde kesinti uygulanacak

Başkent EDAŞ Genel Müdürlüğü açıkladı! Ankara'nın o ilçesinde kesinti uygulanacak -Enerjisa Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. (Başkent EDAŞ) Başkent Ankara'nın elektrik dağıtımını kesintisiz olarak sağlamaya devam ediyor. Kente sağlanan elektrik hizmetinin kesintisiz ve kaliteli olması için çalışmalarına hız kesmeden devam eden EDAŞ'tan yeni bir açıklama geldi. Hafta sonu başkentlileri mağdur etmemek adına kesinti programlarını açıklamaya devam eden EDAŞ, 30 Temmuz tarihli bir duyuruya yer verdi.

Ankaralılar buradaTIKLA TAKİP ET

30 TEMMUZ ANKARA'DA ELEKTRİK KESİNTİLERİ

Ankara'ya elektrik dağıtımı sağlayan EDAŞ, yapılacak planlı ve anlık elektrik kesinti programı bilgilerini paylaştı. 30 Temmuz Pazar günü Ankara'nın ilçelerinde yaşanacak elektrik kesinti programı sorgulama ekranı da EDAŞ'ın resmi internet sitesinde açıldı. Ankara'daki elektrik kesintileri Başkent EDAŞ'ın resmi internet sitesi üzerinden paylaşılmaya devam ederken elektrik kesintisi sorgulama ekranı üzerinden il, ilçe, mahalle, cadde bilgilerinizi yazarak bilgi alınabiliyor. Başkent EDAŞ, planlı ve anlık elektrik kesintilerine ilişkin bilgileri paylaşmayı sürdürürken kesinti yapılacak ilçe ve mahalle bilgileri Ankaralılara detaylı olarak duyuruyor. Buna göre Ankara'nın Beypazarı ilçesinde 30- 31 Temmuz'da bazı yerlere elektrik verilemeyecek.

ankara-edas.jpg

ŞEBEKE BAKIM VE YATIRIM ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞECEK

Başkent Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, şebeke bakımı ve yatırım çalışmaları gerçekleştirilecek. Bu kapsamda 30 Temmuz Pazar günü saat 13.00 - 16.00 saatlerinde Ayvaşık Mahallesi, Oğuzkent bölgesi, Marangozlar Sanayi Sitesi, Saray Bosna Caddesi, 31 Temmuz 10.00 - 16.00 saatlerinde Hacıkara Mahallesi Vali Doğan Ünlüsoy Caddesi, Çamlıbağ, Çamlık 3. ve 4. sokaklar ile Karapınar Kırbaşı yolu üzerinde saat 13.30-14.30 saatlerinde Hacıkara Mahallesi Malazgirt Rıfkı Erken Sokak, Şair Fuzuli ve Şükrü Torun sokaklar ile Kurtuluş Mahallesi çevresi ile Alparslan Türkeş Bulvarı'nda elektrik kesintisi uygulanacak.
Hizmet kanallarını sürekli olarak iyileştirmek üzere çalışmalarına devam eden Başkent EDAŞ ile iletişime geçmek için Başkent Canlı Destek aracını kullanabilir, telefon ile 186 numaralı çağrı merkezini arayabilir, WhatsApp Destek hattını kullanabilirsiniz.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER