Başkent EDAŞ Ankara'nın Beypazarı ilçesinde elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu!

Başkent EDAŞ, Ankara'da yapılacak elektrik kesintilerine ilişkin abonelerini bilgilendirmeye devam ediyor. Ankara'da yaşanacak elektrik kesintilerinin uygulanacağı saat aralıklarını detayları ile beraber duyuran EDAŞ'tan son dakika açıklaması Beypazarı ilçesindeki aboneleri için geldi.

Başkent EDAŞ Ankara'nın Beypazarı ilçesinde elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu!

Ankara'nın elektrik dağıtım hizmetini sürdüren EnerjiSA Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. (Başkent EDAŞ), kentte planlı ve anlık elektrik kesintileri hakkında vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor. Kente sağlanan elektrik hizmetinin kesintisiz ve kaliteli olması için iyileştirme ve yenileme çalışmalarını sürdüren EDAŞ, anılk ve planlı kesinti haberleri gündeme gelmeye devam ediyor.

Vatandaşları mağdur etmemek adına kesinti programlarını açıklamaya devam eden EDAŞ, 28 Aralık tarihine dair bir duyuruya yer verdi.

28 ARALIK ANKARA'DA PLANLI ELEKTRİK KESİNTİSİ

Ankara'ya elektrik dağıtımı sağlayan EDAŞ, yapılacak planlı elektrik kesinti programını duyurdu. 28 Aralık Perşembe günü Ankara'nın ilçelerinde yaşanacak elektrik kesinti programı sorgulama ekranı EDAŞ'ın resmi internet sitesinde erişime açılırken Beypazarı ilçesinde kesinti yapılacağı abonelere duyuruldu.

Başkent EDAŞ Ankara'nın Beypazarı ilçesinde elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu!

Başkent EDAŞ, planlı ve anlık elektrik kesintilerine ilişkin bilgileri paylaşmayı sürdürürken kesinti yapılacak ilçe ve mahalle bilgileri Ankaralılara detaylı olarak duyuruyor. Buna göre Ankara'nın Beypazarı ilçesinde 28 Aralık Perşembe günü elektrik verilemeyecek. Ankara'nın Beypazarı ilçesinin bazı bölgelerine 28 Aralık’ta elektrik verilemeyecek. Başkent Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre arıza, onarım, bakım ve tesis iyileştirme çalışması nedeniyle kesintiler gerçekleştirilecek.

Bu kapsamda 28 Aralık'ta 10.00 - 17.00 saatleri arasında Ayvaşık Mahallesi Şair Hasan Hüseyin Yurdabak Caddesi ile

10.00 - 15.00 saatleri arasında Alparslan Türkeş Bulvarı, Acısu Mahallesi, Ayvaşık Mahallesi, Yukarı Sanayi Bölgesi Saraybosna Caddesine elektik kesintisi uygulanacak.

Öte yandaş EDAŞ'ın sorumlu olduğu illerde çalışmaları da devam ediyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER