Başkent EDAŞ açıkladı! Ankara'nın Beypazarı ilçesinde elektrik kesinti yapılacak

Başkent EDAŞ, Ankara'da yapılacak elektrik kesintilerine ilişkin açıklama yapmaya devam ediyor. Ankara'da yaşanacak elektrik kesintilerinin uygulanacağı saat aralıklarını paylaşan EDAŞ'tan son dakika açıklaması geldi.

Başkent EDAŞ açıkladı! Ankara'nın Beypazarı ilçesinde elektrik kesinti yapılacak

Başkent EDAŞ açıkladı! Ankara'nın Beypazarı ilçesinde elektrik kesinti yapılacak - Ankara'nın elektrik dağıtım hizmetini sağlayan EnerjiSA Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. (Başkent EDAŞ), kentte planlı ve anlık elektrik kesintisi yapmaya devam ediyor. Kente sağlanan elektrik hizmetinin kesintisiz olması için iyileştirme ve yenileme çalışmalarına devam eden EDAŞ, zaman zaman kesintiler de yapıyor. Vatandaşları mağdur etmemek adına kesinti programlarını açıklamaya devam eden EDAŞ, 3 Ağustos tarihi ile bir duyuruya yer verdi.

Ankaralılar buradaTIKLA TAKİP ET

3 AĞUSTOS ANKARA'DA ELEKTRİK KESİNTİSİ

Ankara'ya elektrik dağıtımı sağlayan EDAŞ, yapılacak planlı elektrik kesinti programını duyurdu. 3 Ağustos Perşembe günü Ankara'nın ilçelerinde yaşanacak elektrik kesinti programı sorgulama ekranı EDAŞ'ın resmi internet sitesinde erişime açılırken Beypazarı ilçesinde kesinti yapılacağı abonelerle paylaşıldı. Başkent EDAŞ, planlı ve anlık elektrik kesintilerine ilişkin bilgileri paylaşmayı sürdürürken kesinti yapılacak ilçe ve mahalle bilgileri Ankaralılara detaylı olarak duyuruyor. Buna göre Ankara'nın Beypazarı ilçesinde 3 Ağustos Perşembe günü elektrik verilemeyecek.

TIKLA HABER ANKARA TWİTTER TAKİP ET

TIKLA HABER ANKARA FACEBOOK TAKİP ET

3 AĞUSTOS BEYPAZARI'NDA ELEKTRİK KESİNTİSİ UYGULANACAK

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde 3 Ağustos tarihinde bazı bölgelere elektrik verilemeyecek. Başkent Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, şebeke bakımı ve yatırım çalışmaları nedeniyle kesintiler gerçekleştirilecek.

Başkent Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, şebeke bakımı ve yatırım çalışmaları nedeniyle kesintiler gerçekleştirilecek.

  • 3 Ağustos 2023 Perşembe günü 09.00 ile 11.30 saatleri arasında Rüstempaşa Mahallesi'nin Dağsalı, İnöze Kalınyol, İnceyol Nerdumendede Arkbaşı, Kumsüren Sağ Küme, Eski Çeşme sokaklarıyla İstiklal Mahallesi'nin Çınar ve Kısıkkaya sokaklarında kesinti olacak.
  • 12.30 ile 13.30 saatleri arasında da Gürağaaç Seren ve Yeşilağaç mahallelerinde elektrik kesintisi uygulanacak.

Hizmet kanallarını sürekli olarak iyileştirmek üzere çalışmalarına devam eden Başkent EDAŞ ile iletişime geçmek için Başkent Canlı Destek aracını kullanabilir, telefon ile 186 numaralı çağrı merkezini arayabilir, WhatsApp Destek hattını kullanabilirsiniz.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER