Ankara'nın Beypazarı ilçesinde yaşayanlar dikkat! Tarih verildi o saatler arasında kullanılamayacak

Başkent EDAŞ, Ankara'daki hizmetlerine devam ediyor. Ankara'da yaşanacak elektrik kesintilerinin uygulanacağı saat aralıklarını paylaşan EDAŞ'dan son dakika açıklaması Beypazarı ilçesi geldi.

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde yaşayanlar dikkat! Tarih verildi o saatler arasında kullanılamayacak

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde yaşayanlar dikkat! Tarih verildi o saatler arasında kullanılamayacak - EnerjiSA Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. (Başkent EDAŞ), Ankara'nın elektrik dağıtım hizmetini sağlamaya devam ediyor. Kentte planlı ve anlık elektrik kesintisi yapmaya devam eden EDAŞ'ın çalışmaları da devam ediyor. Kente sağlanan elektrik hizmetinin iyileştirme ve yenileme çalışmalarına devam eden EDAŞ, vatandaşları mağdur etmemek adına kesinti programlarını açıklamayı sürdürüyor.

Ankaralılar burada buluşuyorTIKLA HABER ANKARA INSTAGRAM SAYFASINI TAKİP ET

15 AĞUSTOS ANKARA'DA ELEKTRİK KESİNTİ PROGRAMI

Başkent Ankara'nın elektrik dağıtımı sağlayan EDAŞ, yapılacak planlı elektrik kesinti programını duyurdu. 15 Ağustos Salı ve 16 Ağustos Çarşamba günü Ankara'nın ilçelerinde yaşanacak elektrik kesinti programı sorgulama ekranı EDAŞ'ın resmi internet sitesinde erişime açılırken Beypazarı ilçesinde kesinti yapılacağı abonelere duyuruldu.

Başkent EDAŞ, planlı ve anlık elektrik kesintilerine ilişkin bilgileri paylaşmayı sürdürürken kesinti yapılacak ilçe ve mahalle bilgileri Ankaralılara duyuruyor. Buna göre Ankara'nın Beypazarı ilçesinde 15 Ağustos Salı ve 16 Ağustos Çarşamba günü elektrik verilemeyeceği bildirildi.

TIKLA HABER ANKARA TWİTTER TAKİP ET

TIKLA HABER ANKARA FACEBOOK TAKİP ET

BEYPAZARI'NDA 2 GÜN ELEKTRİK KESİNTİSİ UYGULANACAK

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde 15 -16 Ağustos tarihinde bazı bölgelere elektrik verilemeyecek. Başkent Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, şebeke bakımı ve yatırım çalışmaları nedeniyle kesintiler gerçekleştirilecek.

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde, 15 - 16 Ağustos'ta bazı mahallelerde elektrik kesintisi uygulanacak. Başkent Elektrik Dağıtım AŞ'nin açıklamasında, ilçenin bazı bölgelerinde şebeke tesis bakım ve onarım çalışması nedeniyle elektrik kesintisine gidileceği bildirildi. EDAŞ tarafından yapılan açıklamada, "15 Ağustos 11.00-17.00 saatleri arasında ilçenin Kırbaşı bölgesinde bulunan Kapullu Mahallesi'nde,

16 Ağustos'ta ise 10.30-14.30 saatleri arasında Ayvaşık Mahallesi Boztepe Küme Evler, Boztepe Kuyular bölgesi, Bağırsak Dere bölgesi, Akyazı bölgesi ve Ayvaşık Küme Evler'e elektrik kesintisi uygulanacak." ifadesine yer verildi.

ekran-goruntusu-2023-08-14-140550.png

ekran-goruntusu-2023-08-14-140841.png

Hizmet kanallarını sürekli olarak iyileştirmek üzere çalışmalarına devam eden Başkent EDAŞ ile iletişime geçmek için Başkent Canlı Destek aracını kullanabilir, telefon ile 186 numaralı çağrı merkezini arayabilir, WhatsApp Destek hattını kullanabilirsiniz.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER