Ankara'nın Beypazarı ilçesinde ihtiyaç sahiplerine kömür dağıtımı devam ediyor!

Ekim ayında hava sıcaklıkları düşmeye başladı. Ankara'da ısınmak için soba kullanacak olan vatandaşlar için Beypazarı Kaymakamlığı'ndan açıklama geldi. İhtiyaç sahiplerine kömür dağıtımı yapan Kaymakamlık uygulamaya devam ettiğini duyurdu.

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde ihtiyaç sahiplerine kömür dağıtımı devam ediyor!

Ülkemizde ihtiyaç sahipleri birbirinden farklı yardım programları bulunuyor. Havaların soğuması ile birlikte kömür yardımları gündem oldu. Ankara'da kömür yardımı için Beypazarı Kaymakamlığı'ndan duyuru geldi. Artan maliyetler nedeniyle kömür ve odun fiyatları bir hayli arttı.

Artan fiyatlar vatandaşların bütçelerini zorlarken kışın da en çok düşünülen konusu olmaya devam ediyor. Bu kış da kömür fiyatlarının artması beklenirken dar gelirli aileler de kışı nasıl atlatacaklarını düşünmeye başladı. Vatandaşlar kara kışı nasıl geçireceklerini düşünürken Beypazarı Kaymakamlığı'ndan destek açıklaması geldi.

ankaranin-beypazari-ilcesinde-ihtiyac-sahiplerine-komur-dagitimi-devam-ediyor.jpg

Beypazarı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, ilçedeki ihtiyaç sahiplerine kömür dağıtımını sürdürüyor.

BEYPAZARI KAYMAKAMLIĞI'NDAN KÖMÜR YARDIMI

Beypazarı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), ilçedeki ihtiyaç sahiplerine kömür dağıtımına başladıklarını duyurdu. Beypazarı Kaymakamlığı SYDV yetkilileri, ilçede bin 500 dar gelirliye birer ton kömür dağıtımının planlandığını kaydetti. Beypazarı Kaymakamı Vedat Yılmaz, yaptığı açıklamada kömür dağıtımının planlandığı şekilde devam ettiğini belirtti. Ekiplerin ihtiyaç sahiplerine kömürleri evine giderek imza karşılığında teslim ettiğini aktaran Kaymakam Yılmaz, hane başına 1 ton kömür verildiğini belirtti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER