Ankara'nın Beypazarı ilçesinde 15 Temmuz'a özel etkinlikler düzenlenecek

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında etkinlikler düzenlenecek. 15 Temmuz Cumartesi günü Beypazarı'nda yapılacak etkinliklere ait program da belli oldu.

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde 15 Temmuz'a özel etkinlikler düzenlenecek

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde 15 Temmuz'a özel etkinlikler düzenlenecek - Ülkemizde yaşanan darbe girişiminin 7'nci yılı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak kutlanıyor. 2023 yılında 15 Temmuz tarihi Cumartesi gününe denk gelirken bu yılda ülkemizin dört bir yanında çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Bu kapsamda Ankara'nın Beypazarı ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla etkinlikler düzenleneceği bildirildi.

ANKARA BEYPAZARI'NDA TEMMUZ PROGRAMI BELLİ OLDU

Beypazarı ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla etkinlik programı belli oldu. Şehitlik ziyareti ile başlayacak olan programın ardından Fatih Camisinde öğle namazının ardından mevlit okunacağı, gaziler ve ailelerinin ziyaret edileceği öğrenildi.

15 Temmuz Demokrasi Meydanında yapılacak programda, sinevizyon gösterisi, Kur'an-ı Kerim tilaveti, ilahi dinletisi ve Türk Halk Müziği sanatçılarının kahramanlık türküleri konseri verileceği aktarıldı. Programın daha sonrasında camilerde sela okunacağı ve Yeni Cami'de de sabah namazı kılındığı kaydedildi.

Öte yandan pek çok ilçe belediyesi de bu günü anmak adına etkinlik programlarını duyurdu.

Ankaralılar burada toplanıyor!TIKLA SENDE INSTAGRAM KATIL

SONRAKİ HABER