Ankara'nın Beypazarı Belediyesi sahipsiz hayvanlar için ilçe halkına seslendi

Ülkemi2zde hava sıcaklıklarının artması ile birlikte uzmanlardan uyarılar art arda geldi. Ankara'nın Beypazarı ilçe belediyesi de sokakta yaşayan canlar için ilçe halkından bir ricada bulundu.

Ankara'nın Beypazarı Belediyesi sahipsiz hayvanlar için ilçe halkına seslendi

Ankara'nın Beypazarı Belediyesi sahipsiz hayvanlar için ilçe halkına seslendi - Başkent Ankara'da sıcak havalara teslim oldu. Yurt genelinde etkisini sürdüren yüksek sıcaklıklar yetkilileri teyakkuza geçirdi. Sıcak havalarda dışarı çıkılmaması ve alınması gereken önlemler konusunda uzmanların açıklamaları devam ederken pek çok ilçe belediyesinden de uyarılar geldi. Beypazarı Belediyesi sıcak hava dolayısıyla sahipsiz hayvanlar için sokaklara mama ve su bırakılması uyarısı yaptı.

Beypazarı halkının bu konuda duyarlı olmasını isteyen Beypazarı Belediyesi, ilçe halkına anonslarla seslendi.

BEYPAZARI BELEDİYESİ'NDEN UYARI

Beypazarı Belediyesi tarafından hoparlörlerden yapılan anonslarla artan sıcaklar karşısında sahipsiz hayvanların mama ve su bulmakta sıkıntı yaşayacağı belirtildi. Yapılan anonsta tarafından belirlenen alanlara hayvanlar için mama ve su bırakıldığı aktarılan anonslarda vatandaşlardan da bu konuda duyarlılık beklendiği ifade edildi.

ankaranin-beypazari-belediyesi-sahipsiz-hayvanlar-icin-ilce-halkina-seslendi-001.jpg

Beypazarı Belediyesi gibi daha pek çok belediye de sıcak havalarla ilgili olarak yapılan açıklamada sokakta yaşayan canların unutulmamasını istedi. Farkındalık oluşturulmak istenen konuda vatandaşların duyarlı olması beklenirken ''1 kap su 1 kap mama' uygulaması da devam ediyor.

SONRAKİ HABER