Ankaralıları zehirlemeye çalışan kaçakçılar yakalandı!

Sigara fiyatlarına gelen zammın ardından fiyatlar bir hayli artarken Türkiye genelinde artış gösteren tütün kaçakçılığıyla emniyet güçleri mücadele etmeye devam ediyor.

Ankaralıları zehirlemeye çalışan kaçakçılar yakalandı!

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde geçtiğimiz akşam saatlerinde operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda 815 bin adet boş makaron ve 535 kilogram kaçak tütün ele geçirildi. Başkent Ankara'da emniyet güçleri kaçakçılara geçit vermezken geçtiğimiz akşam operasyon düzenledi.

Sigara fiyatlarına gelen zammın ardından fiyatlar bir hayli artarken Türkiye genelinde artış gösteren tütün kaçakçılığıyla emniyet güçleri mücadele etmeye devam ediyor. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ve Beypazarı İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerini tarafından yürütülen istihbari çalışmalar sonucunda akşam saat 19.30 sıralarında Beypazarı'nda operasyon düzenlendi.

TÜTN KAÇAKÇILARINA NEFES ALDIRILMIYOR!

Peş peşe gelen zamların ardından tütün ürünlerinin de fiyatları artarken sigaraya gelen zam tütün kaçakçılarının daha da harekete geçmesine neden oldu. Kaçak tütün operasyonu düzenleyen ekipler dün akşam saatlerinde düzenlenen operasyon sonucunda 815 bin adet boş makaron ve 535 kilogram kaçak tütün ele geçirdi.

Ekiplerin takip ettiği bir araçta 815 bin adet boş makaron ve 535 kilogram kaçak tütün ele geçirilirken olayla ilgili gözaltına alınan 1 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

haberankara.com

SONRAKİ HABER