Ankaralılar huzuru burada buluyor! Yaz kış demeden doğa harikasını keşfedin

Ankara'nın doğal güzellikleri saymakla bitmiyor. 25 ilçede birbirinden farklı doğal güzellikler ziyaretçileri ile buluşurken Beypazarı'nda görülmesi gereken bir adresi daha Haberankara.com okurları için derledik.

Ankaralılar huzuru burada buluyor! Yaz kış demeden doğa harikasını keşfedin

Başkent Ankara'nın tarihi ve turistik mekanlarının yanı sıra doğal güzellikleri de vatandaşların odak noktası olmaya devam ediyor. Ankara'nın doğal güzellikleri saymakla ve ziyaret etmekle bitmezken birbirinden farklı mesire alanları da vatandaşların özellikle hafta sonları uğrak noktaları arasında yer alıyor.

Başkentte sonbahar mevsiminin gelmesi ile beraber havaların soğumaya başlaması nedeniyle vatandaşlar artık evlerinde kalmayı tercih etmeye başladı. Soğuk havaları evlerinde geçirmeyi tercih eden Ankaralılar için bir çağrı geldi.

BEYPAZARI'NDAKİ KARAGÖL MESİRE ALANI ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR

Başkentin tarihi ve turistik ilçesi Beypazarı'ndaki Karagöl mesire alanı, yaz kış ilgi görüyor. Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, yaptığı açıklamada, Karagöl'ün doğa harikası bir yer olduğunu söyledi.

ekran-goruntusu-2023-11-13-174242.png

Karagöl'e ulaşımın çok rahat olduğunu belirten Kaplan, "Karagöl mesire alanı, görselliği ve ulaşım rahatlığı ile ilgi görmektedir." değerlendirmesinde bulundu. Kaplan, Karagöl'ün yaz kış ilgi gördüğünü vurgulayarak, "Kışın burada doğa yürüyüşü düzenliyoruz.

ekran-goruntusu-2023-11-13-174233.png

Çadırıyla karavanıyla gelenler burada kamp kuruyorlar. Gölde kano gezintisi yapılabildiği gibi, çevresinde ATV ve bisikletle tur atılabiliyor. Yürüyüş alanları mevcut.

ekran-goruntusu-2023-11-13-174249.png

Piknik alanları mevcut, 1 misafirhane, 5 bungalov ev ile yaylanın tadını çıkarın." şeklinde konuştu.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER