Ankara'da Beypazarı Turizm Danışma Ofisi ilçeye gelen turistlere rehber oluyor!

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde kurulan Turizm Danışma Ofisi, turistlere ilçenin tanıtımını yaparak nereleri gezecekleri hakkında bilgi veriyor. Rehberlik konusunda hayli tercih edilen uygulamadan turistler de memnun olduklarını ifade ediyor.

Ankara'da Beypazarı Turizm Danışma Ofisi ilçeye gelen turistlere rehber oluyor!

Ankara'da Beypazarı Turizm Danışma Ofisi ilçeye gelen turistlere rehber oluyor! - Başkent Ankara'nın pek çok turistik noktası bulunuyor. Turizmin en önemli temsilcilerinden Beypazarı ilçesinin de tanıtımı için çeşitli projeler devreye alınıyor. Beypazarı ilçesindeki Turizm Danışma Ofisi, turistlere ilçenin tanıtımını yaparak nereleri gezecekleri hakkında bilgi veriyor.

Her yıl binlerce turisti ağırlayan Beypazarı ilçesinde yaz döneminde turizmde yoğunluk yaşanıyor. Yaşanan yoğunlukta ilçenin tarihini merak edenler için de Turizm Danışma Ofisi destek veriyor.

Ankaralılar burada!TIKLA HABER ANKARA INSTAGRAM TAKİP ET

BEYPAZARI TURİSTLERE EN İY ŞEKİLDE TANITILIYOR

Beypazarı ilçesindeki Turizm Danışma Ofisi çalışanları, turistlere ilçeyle ilgili bilgilendirici broşürler ve kitapçıklar verirken, nereleri gezebilecekleri hakkında da turistlere yol gösteriyor. İzmir'den ilçeye gelen M. Z., Beypazarı'yla ilgili bilgi almak için Turizm Danışma Ofisi'ne başvurduklarını belirtti.

aa-20230806-31861637-31861634-beypazari-turizm-danisma-ofisi-ilceye-gelen-turistlere-yol-gosteriyor.jpg

M. Z., "Emekliyiz. Eşim ve arkadaşlarımla birlikte Beypazarı'na geldik. Turizm Danışma Ofisi'nde Beypazarı hakkında harita üzerinde gezip görebileceğimiz yerler konusunda bilgilendirildik. Gerçekten görmemiz gereken yerler var. Buraları da görmeden Beypazarı'ndan ayrılmayacağız." ifadelerine yer verdi.

Beypazarı'nın tarihi bir ilçe olduğuna işaret eden yerli turist M. Z., "Buradaki güzellikleri fotoğraf karelerine de yansıtarak, bu gezimizi ölümsüzleştireceğiz ve taçlandıracağız." diye konuştu.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER