Ankara Kent Konseyi heyeti Beypazarı Belediye Başkanı Kasap’ı ziyaret etti

Ankara Kent Konseyi heyeti Beypazarı Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap’a makamında ziyarette bulundu.

Ankara Kent Konseyi heyeti Beypazarı Belediye Başkanı Kasap’ı ziyaret etti

Ankara’nın önde gelen kurum ve kuruluşlarının, belediyelere ziyareti sürüyor. Bu kapsamda Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, yürütme kurulu üyeleri, çalışma grupları ve meclis sözcülerinden oluşan bir heyet, Beypazarı Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap’a makamında ziyarette bulundu.

Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, konseyin yürütme kurulu üyeleri, çalışma grupları ve meclis sözcülerinden oluşan heyet Beypazarı Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap’a anlamlı bir ziyaret yaptı. Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, yürütme kurulu üyeleri, çalışma grupları ve meclis sözcülerinden oluşan heyetin tebrik ziyareti için ise Beypazarı Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap Ankara Kent Konseyi heyetine teşekkürlerini iletti.

Ankara Kent Konseyi heyeti Beypazarı Belediye Başkanı Kasap’ı ziyaret etti

ANKARA KENT KONSEYİ’NDEN BAŞKAN KASAP’A TEBRİK ZİYARETİ

Yeni anlaşmalara ve ortaklıklara kapı aralayacak bu anlamlı ziyaret sonrası Ankara Kent Konseyi, yapılan ziyareti sosyal medya hesapları üzerinden de paylaştı.

Beypazarı Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap, yapılan ziyareti ve görüşmeyi toplu çekilmiş fotoğraflarla birlikte şu ifadeleri kullanarak paylaştı:

“Ankara Kent Konseyi Başkanı Sn. Halil İbrahim Yılmaz, yürütme kurulu üyeleri, çalışma grupları ve meclis sözcülerinden oluşan bir heyet Beypazarı Belediye Başkanı Sn. Özer Kasap'a tebrik ziyareti gerçekleştirdi.”

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER