Ankara Beypazarı'nda Umre ödüllü bilgi yarışması düzenlenecek!

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde Umre ödüllü bilgi yarışması düzenleneceği kaydedildi. Beypazarı İlçe Müftülüğü ise konuyla ilgili olarak bir açıklamaya yer verdi.

Ankara Beypazarı'nda Umre ödüllü bilgi yarışması düzenlenecek!

Başkent Ankara'da pek çok yarışma programı düzenleniyor. Belediyeler, okullar ya da müftülükler tarafından düzenlenen yarışma programları vatandaşın gündeminde yer alırken bu yarışmalarla ilgili detaylar da sorgulanmaya devam ediyor.

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde Umre ödüllü bilgi yarışması düzenleneceği kaydedilirken ayrıntılar da ortaya çıktı. Beypazarı İlçe Müftülüğü, Diyanet İşleri Başkanlığınca lise ve üniversite öğrencilerine yönelik umre ödüllü bilgi yarışması düzenleneceğini duyurdu.

BEYPAZARI İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ UMRE ÖDÜLLÜ BİLGİ YARIŞMASI DÜZENLEYECEK

Beypazarı İlçe Müftüsü Ahmet İnciler, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen umre ödüllü yarışmanın lise ve üniversite öğrencilerini kapsadığını belirtti. Yarışmaya katılacakların, "yarışma.diyanet.gov.tr" adresinden 1 Mart 2024 tarihine kadar başvuru yapılabileceğini belirten Beypazarı İlçe Müftüsü İnciler, sınavın ise 9 Mart 2024 tarihinde yapılacağını, başarılı olanların umreye götürüleceğini bildirdi.

Ankara Beypazarı'nda Umre ödüllü bilgi yarışması düzenlenecek!

Bu çerçevede başvurular 29 Aralık 2023 tarihinde başlayacak, 1 Mart 2024 tarihinde saat 23.59’da sona erecek. Yarışmaya, yalnızca örgün eğitime devam eden üniversite öğrencileri arasından 1 Ocak 1995 tarihinde ve sonrasında doğanlar katılabilecek. Öte yandan il birincileri sistem üzerinden sonuçlarını görebilecekler.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER