Ankara Beypazarı'nda Kur'an kursları devam ediyor

Başkent Ankara'da okulların kapanması ile birlikte yaz Kur'an kurslarına da start verilmişti. Beypazarı ilçesinde de devam eden kurslara öğrencilerin yoğun katılı ile devam edildiği kaydedildi.

Ankara Beypazarı'nda Kur'an kursları devam ediyor

Ankara Beypazarı'nda Kur'an kursları devam ediyor - Türkiye'de haziran ayında okullar yaz tatiline girdi. Okulların tatil edilmesi ile birlikte Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından da 81 ilde tüm ilçeler genelinde Yaz Kur'an Kursları programı başlatılmıştı.

Kayıtların tamamlandığı Kur'an kurslarında eğitimler hız kesmeden devam ederken Ankara'nın Beypazarı ilçesinde de yoğun katılım olduğu kaydedildi.

Ankaralılar burada buluşuyorTIKLA TAKİP ET

BEYPAZARI MÜFTÜLÜĞÜ KUR'AN KURSLARI DEVAM EDİYOR

Beypazarı Müftülüğünün açtığı yaz Kur'an kursları, 1500 öğrencinin katılımıyla devam ediyor. Kurslar süresince çocuklara yönelik, temel dini eğitimlerin yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetlere de ağırlık verildiği kaydedildi. Beypazarı ilçe merkezinde bulunan Kur'an kursları başta olmak üzere 35 merkezde verilen kurslara 1500 öğrencinin katılım sağladığı öğrenildi. İlçe Müftüsü Ahmet İnciler, kursların başladığı günden itibaren bu güne çocuklara temel dini bilgiler sınavının da yapıldığını ve çocukların sorulara çok güzel cevaplar verdiğini söyledi.

Yaz dönemi Kur'an kurslarının çok verimli geçtiğini belirten İlçe Müftüsü İnciler, "Geçen kısa sürede, öğrencilerin böylesine bilgi sahibi olması bizleri ve din görevlilerini ziyadesiyle mutlu etti. Emeği geçen tüm din görevlilerine teşekkür ediyorum. Kur'an Kursları Arası Kardeşlik Futbol Turnuvası da dün akşam itibarıyla başladı ve 5 Ağustos'a kadar sürecek." ifadeleri ile sözlerini sonlandırdı.​​​​​​​

Haberankara.com

SONRAKİ HABER