Ankara Beypazarı Belediyesi'nden yaz Kur’an Kurslarına giden çocuklara ikram!

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl düzenlenen Yaz Kur’an Kurslarında Beypazarı ilçesinde eğitim-öğrenim gören öğrencilere Beypazarı Belediyesi'nden ikramlar verildi.

Ankara Beypazarı Belediyesi'nden yaz Kur’an Kurslarına giden çocuklara ikram!

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte çocuklar belediyelerin düzenlemiş olduğu ücretsiz kurslara gitmeye devam ederken Beypazarı Belediyesi'nin Twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşım dikkat çekti. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl düzenlenen Yaz Kur’an Kurslarında Beypazarı ilçesinde eğitim-öğrenim gören öğrencilere Beypazarı Belediyesi'nden ikramlar verildi.

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte evde geçen zamanların bir kısmını öğrenmek için değerlendirmek isteyen öğrencilerin ilçelerinde bulunan ücretsiz kurslara katılım sağlamaya devam ederken bu sene yaz ayında öğrenciler Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl düzenlenen Yaz Kur’an Kurslarına katılım sağladı.

ÖĞRENCİLERE İKRAM VERİLİYOR!

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl düzenlenen Yaz Kur’an Kurslarına katılan öğrencilere Beypazarı Belediyesi tarafından ikram sağlanmaya devam edildiği açıklandı. Beypazarı Belediyesi resmi Twitter üzerinden yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi;

'Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl düzenlenen Yaz Kur’an Kurslarında ilçemizde eğitim-öğrenim gören öğrencilerimize çeşitli ikramlarda bulunmaya devam ediyoruz.''

f3evcb7xsaapvwj.jpg

f3evcb8wkaafrge.jpg

haberankara.com

SONRAKİ HABER