Ankara Beypazarı Belediyesi park bakım, onarım çalışması gerçekleştirdi!

Beypazarı Belediyesi tarafından yapılan paylaşım doğrultusunda çocuklar için park bakım ve onarım işlemlerinin gerçekleştirildiğine yer verildi.

Ankara Beypazarı Belediyesi park bakım, onarım çalışması gerçekleştirdi!

Ankara Beypazarı Belediyesi tarafından tüm çalışmalar paylaşılırken Beypazarı Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşım oldukça dikkat çekti. Beypazarı Belediyesi tarafından yapılan paylaşım doğrultusunda çocuklar için park bakım ve onarım işlemlerinin gerçekleştirildiğine yer verildi.

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte çocuklar mahalle de bahçelerde ve en çok da parklarda arkadaşları ile zaman geçirmeye başlarken Beypazarı Belediyesi çocukların rahatça ve güvenle parkta oynayarak, eğlenebilmeleri adına park bakım ve onarım işlemlerini başlatmıştı.

f18mt6vwyaa2tnm.jpg

Beypazarı Belediyesi Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımda çocuklar için park bakım ve onarım çalışmalarının yapıldığı dile getirildi. Belediyenin Twitter hesabı üzerinden gerçekleşen paylaşımda şu ifadelere yer verildi;

''Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz ilçe genelindeki parklarda oyun grubu bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştirdi.''

f18mt6nwcaep8bl.jpg

Ankara'da belediyelerin her türlü çalışmalarından ve hizmetlerinden haberdar olmak için haberankara haber sitesi bildirimlerini açmayı ve haberankaracom İnstagram hesabı üzerinden takip etmeyi unutmayınız.

SONRAKİ HABER