ABB'den karar çıktı! Beypazarı Belediyesi'ne 2 itfaiye aracı tahsis edildi

Günümüzde kent hayatının sebep olduğu olumsuzluklar arasında yangınların çıkma ihtimalinin artması bulunuyor. Nüfusun artması ve şehirlerin büyümesi itfaiye ağının genişlemesi zorunluğunu beraberinde getiriyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Mayıs ayı oturumları gerçekleştirilmeye devam ediliyor. Şehir yönetiminden isimlerin katıldığı oturumlarda il ve ilçelere dair önemli kararlar alınıyor.

BAŞKAN KASAP HİBENİN GEREKLİLİĞİNİ ANLATTI

Bu kapsamda Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinde yapılan son oturumda Beypazarı ilçesi için bir gelişme yaşandı. Yapılan oylama sonucu ABB Bünyesinde bulunan iki itfaiye aracının Beypazarı Belediyesine hibe edilmesi kararı verildi.

Mecliste yapılan oylama öncesi konuşan Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap bu hibenin gerekliliği izah etti. Söz alan Başkan Kasap ilçelerinde bazı mahallelerin normalden yüksek rakımlı olduğu ve geçmişte burada yaşanan yangından dolayı buraya müdahale edilemediğini ifade etti. Buradaki mahsulün yandığını ve çiftçilerin zor durumda kaldığını söyleyen Başkan Özer Kasap sonuçta bu hizmetin halka yapılacağını ve oraya bir itfaiye birimi konulması gerektiğini söyledi.

ABB'den karar çıktı! Beypazarı Belediyesi'ne 2 itfaiye aracı tahsis edildi

ABB BAŞKANI YAVAŞ'A TEŞEKKÜR

Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap'ın sözlerinin ardından oylama işlemine geçildi. Oylama sonucu Beypazarı Belediyesine 2 aracın hibe edilmesi oy birliği ile kabul edilmiş oldu. Daha sonrasında sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Belediye Başkanı Kasap bu hizmetin vatandaşların güvenliğini sağlayacağını dile getirerek “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş’a bu değerli katkılarından dolayı teşekkür ederiz” dedi.

ABB Meclisi sorunların dile getirilip çözüme kavuşturulması anlamında büyük önem taşıyor. Belediyeler ilçelere yapılacak yatırımlar konusunda ABB Meclisinde taleplerini dile getiriyor.

SONRAKİ HABER