ABB'den Beypazarı AYM'de öğretmenler için özel etkinlik!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “24 Kasım Öğretmenler Günü”nü çeşitli etkinliklerle kutladı. Kent genelinde yapılan etkinliklere öğretmenlerin ilgisi yoğunken bir program da Beypazarı ilçesinde düzenlendi.

ABB'den Beypazarı AYM'de öğretmenler için özel etkinlik!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) özel günler kapsamında çekşitli etkinlikleri Ankaralılara sunmaya devam ediyor. ABB'nin etkinlikleri hız kesmeden devam ederken “24 Kasım Öğretmenler Günü” kapsamında da birbirinden farklı etkinliklere imza atıldı. ABB, bu yılda kentte Öğretmenler Günü'nü çeşitli etkinliklerle kutladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “24 Kasım Öğretmenler Günü” nedeniyle özel bir kutlama programı düzenledi. Ankara'nın Beypazarı ilçesine kazandırılan yeni Aile Yaşam Merkezi’nde (AYM) öğretmenler için özel bir kutlama programı gerçekleştirildi. Beypazarı Aile Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte Beypazarlı öğretmenlere çeşitli hediyeler takdim edilirken Kent Orkestrası da bir konser verdi.

BEYPAZARI AYM’DE ÖĞRETMENLER İÇİN ÖZEL ETKİNLİK

Ankara Büyükşehir Belediyesi Aile Yaşam Merkezleri ve Belediye Meslek Edinme Kursları'nda (BELMEK) eğitmenlik yapan öğretmenler ile Beypazarı’nda bulunan okullarda görev yapan öğretmenler Beypazarı AYM’de düzenlenen “24 Kasım Öğretmenler Günü’ne Özel Program” da bir araya geldi.

met-3372.jpg

Etkinliğe katılan öğretmenler aileleri ile birlikte Kent Orkestrası’nın verdiği konserde doyasıya eğlendi. Beypazarı AYM Koordinatörü Nejat Uzunoğlu gerçekleştirilen etkinlikle ilgili olarak, “24 Kasım Öğretmenler Günü’ne binaen öğretmenlerimiz için bir organizasyon gerçekleştirdik.

met-3309.jpg

Beypazarı ilçemizde yaklaşık 32 okuldan 862 öğretmenimize ulaştık. Güzel bir katılım oldu. Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyoruz.” dedi.

met-3382.jpg

ÖĞRETMENLER DOYASIYA EĞLENDİ

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün En özel günlerinde Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin yanlarında olmasından dolayı duydukları mutluluğu dile getiren öğretmenler Başkan Yavaş ve ekibine teşekkürlerini iletti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER