3 gün sürecek Uluslararası Beypazarı Festivali bu Cuma başlıyor

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde düzenlenecek festivalin başlamasına çok az bir zaman kaldı. Kültür sanat etkinliği olmasına ek olarak ilçe içinde özel bir anlam taşıyan festival bu hafta kapılarını açacak.

3 gün sürecek Uluslararası Beypazarı Festivali bu Cuma başlıyor

Başkentin uzun soluklu etkinliklerinden olan Uluslararası Beypazarı Festivali bu yıl 27. kez düzenlenecek. Beypazarı ilçesinin tarihi ve kültürel zenginliklerini yansıtması anlamında önem taşıyan festivalle ilgili Beypazarı Belediyesi hummalı bir çalışma yürütüyor.

3 gün sürecek Uluslararası Beypazarı Festivali bu Cuma başlıyor

BEYPAZARININ TARİHİ VE KÜLTÜRÜ TANITILACAK

Tarihi ve doğal bir çok güzelliği olan, zengin mutfak kültürü ile dikkat çeken Beypazarı'nın Belediye Başkanı Özer Kasap tüm Ankara halkını festivale katılım sağlamaya davet etti. Başkan Kasap "Kadim tarihi, tadı damağınızda kalacak yöresel lezzetleri, eşsiz doğası ve kültürel zenginlikleriyle dolu Beypazarı'na bekliyoruz" diyerek insanları bu heyecana ortak olmaya çağırdı.

HER GÜN AYRI KONSER

3 Gün boyunca devam edecek 27. Uluslararası Beypazarı Festivalinin her günü ayrı bir sanatçı sahne olacak. 27 Eylül'de Altay, 28 Eylül'de Sefo ve 29 Eylül'de İrem Derici festivalde konser verecek.

Geleneksel hale gelen ve ilçe için önemli bir tanıtım fırsatı haline gelen Uluslararası Beypazarı Festivali 27 Eylül Cuma günü başlayıp 29 Eylül Pazar günü sona erecek. Festivale geniş bir katılım sağlanması bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER