27. Uluslararası Beypazarı Festivali'nde kortej yürüyüşü tamamlandı

Bu sene 27. kez gerçekleştirilen Beypazarı Festivali vatandaşların yoğun ilgisini görmeye devam ederken festival programı kapsamında planlanan kortej yürüyüşü gerçekleştirildi.

27. Uluslararası Beypazarı Festivali'nde kortej yürüyüşü tamamlandı

Beypazarı Belediyesi tarafından bu sene 27.'si düzenlenen Beypazarı Festivali kalabalık kortej yürüyüşü ile başladı. Düzenlenen festival dün Altay konseri ile start alırken etkinlik programı kapsamında bu akşam festivale katılan kişiler son dönemin en sevilen isimlerinden biri olan Sefo'nun şarkıları ile coşacak. Yarın ise festival İrem Derici konseri ile sona erecek.

BEYPAZARI FESTİVALİ'NDE KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ TAMAMLANDI!

Bu yıl 27'ncisi düzenlenen Uluslararası Beypazarı Festivali kapsamında kortej yürüyüşü gerçekleştirildi. Yabancı ülkelerin topluluk ve halk dansları gruplarının katılımıyla düzenlenen kortej yürüyüşü, belediye önünden başlayarak Atatürk Parkı'nda tamamlandı. Burada Bursa Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı eşliğinde İstiklal Marşı okunarak saygı duruşunda bulunuldu. Ardından halk oyunları gösterisi sahnelendi.

27. Uluslararası Beypazarı Festivali'nde kortej yürüyüşü tamamlandı

Beypazarı Festivali'nde dün büyük coşku yaşanırken bugün hafta sonu olması nedeniyle festivalin daha kalabalık ve yoğun geçmesi bekleniyor. Festivale Ankara'nın farklı ilçeleri ve şehir dışından da turlarla ziyaretçilerin gelmesi beklenirken bugün festival programında yine pek çok etkinlik, konser ve yarışma düzenlenecek. Yine kurulan standlarda gelen ziyaretçiler Beypazarı ile özdeşleşen ürünleri satın alabilecekler.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER