1. Uluslararası Beypazarı Halk Oyunları ve Müzik Festivali start verdi

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde düzenlenen Uluslararası Beypazarı Halk Oyunları ve Müzik Festivali başladı. Festivalin ilk gününde katılım ise hayli yoğundu.

Ankara Büyükşehir Belediyesinin (ABB) düzenlediği 1’inci Uluslararası Beypazarı Halk Dansları ve Müzik Festivali gerçekleşiyor. Festivalde; Karagöl Tabiat Parkı ve Hanlarönü Meydanı'nda kampçılık, müzik eğitimleri, halk dansları gösterileri ve müzik dinletileri yapılacak.

Festival, yerel ve uluslararası katılımcılarla kültürel zenginliği pekiştirmeyi amaçlarken Beypazarı ilçesinde ilki düzenlenen Uluslararası Beypazarı Halk Oyunları ve Müzik Festivali başladı. Ankaralıların festivale olan ilgisi ise yoğundu.

1.ULUSLARARASI BEYPAZARI HALK OYUNLARI VE MÜZİK FESTİVALİ BAŞLADI

Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap, festival için ilçeye gelen yabancı ülkelerin halk oyunu ekiplerini Halk Evi'nde kabul ederek, katılım belgesi ve çeşitli hediyeler verdi.

1. Uluslararası Beypazarı Halk Oyunları ve Müzik Festivali start verdi

Beypazarı Belediye Başkanı Kasap, 11 ülkeden gelen ekiplerin, festivale renk kattığını dile getirdi. Ankara Kulübü Derneği Beypazarı Şubesi seğmenleri ve konuk ekipler gösteri sundu. Festival, akşam çeşitli etkinliklerle devam ederken Beypazarı halkının yanı sıra Ankara'nın pek çok ilçesinden de misafirler ağırlandı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği festivalde renkli anlar yaşanırken o anlar da cep telefonu kameraları ile kayıt altına alınarak ölümsüzleştirildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı