MHP Ayaş Belediye Başkan Adayı Mehmet Kirazdibi kimdir?

Milliyetçi Hareket Partisi'nin 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Ankara'nın Ayaş ilçesinde aday gösterdiği isim belli oldu. Milliyetçi Hareket Partisi tarafından Ayaş Belediye Başkan Adayı olarak tanıtılan Mehmet Kazandibi kimdir? Ayaş Belediye Başkanı Mehmet Kazandibi şu anda ne iş yapıyor? Mehmet Kazandibi daha önce aday oldu mu?

MHP Ayaş Belediye Başkan Adayı Mehmet Kirazdibi kimdir?

Devlet Bahçeli'nin Genel Başkanlığını yaptığı ve 2024 yerel seçimlerinde göstereceği adayları merakla beklenen Milliyetçi Hareket Partisi alınan kararlar doğrultusunda seçilen isimlerini vatandaşlar ile paylaşmaya devam ediyor.

Son olarak partinin genel başkan yardımcılığını ve aynı zamanda Ankara Milletvekilliği görevlerini yapan Sadir Durmaz, üzerinde uzlaşılan 55 ismi daha açıkladı. Bu isimlerden başkent Ankara'nın önemli ilçelerinden Ayaş'ta aday gösterilen isim Mehmet Kirazdibi oldu. Yapılan açıklamanın ardından Mehmet Kirazdibi'nin kim olduğu ve siyasi geçmişi merak edilmeye başlandı.

MHP AYAŞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEHMET KAZANDİBİ KİMDİR?

MHP Ayaş Belediye Başkan Adayı Mehmet Kirazdibi kimdir?

Milliyetçi Hareket Partisi'nin Ayaş ilçesinde aday gösterdiği Mehmet Kazandibi'nin lise mezunu olduğu ve uzun yıllar boyunca Milliyetçi Hareket Partisi bünyesinde siyasi hayatına devam ettiği bilinmekte. Partinin Ayaş seçimlerinde güvenini kazan Kazandibi, 2014 yılında da MHP tarafından Ayaş ilçesi belediye başkanlığı için aday gösterilmiş ve o dönem oyların %17,6'sını alarak seçimi 3. sırada tamamlamıştı. Kirazdibi ayrıca ilçede spora da önem vermekte ve Ayaşspor'un kulüp başkanlığını yapması ile de ön plana çıkmaktadır.

Ayaş ilçesinde ikamet eden Kirazdibi'nin yapılacak seçimde kazanan taraf olup olmayacağı şimdiden merak konusu oldu. Sonucunun merakla beklenildiği 2024 Yerel Seçimleri 31 Mart günü yapılacak.

SONRAKİ HABER