Ayaş Belediye Başkanı Burhan Demirbaş'a nasıl ulaşırım? İstek ve şikayetlerimi nasıl iletirim?

Ankara'nın Ayaş ilçesinde yaşayan vatandaşlar Belediye Başkanı Burhan Demirbaş'a nasıl ulaşacaklarını merak ediyor. İstek ve önerilerini nasıl ileteceklerini sorguluyor. Belediye Başkanı Burhan Demirbaş'a ulaşmak sanıldığı kadar zor değil.

Ayaş Belediye Başkanı Burhan Demirbaş'a nasıl ulaşırım? İstek ve şikayetlerimi nasıl iletirim?

Ayaş Ankara'nın en kalabalık ilçelerinin arasında yer alıyor. Bunun ile birlikte Ayaş ilçesinin Belediye Başkanı ise Burhan Demirbaş'tır. Ankara'nın Ayaş ilçesinde yaşayan vatandaşlar istek, ihtiyaç, öneri ve şikayet gibi dile getirmek istedikleri konuları Belediye Başkanı Burhan Demirbaş'a nasıl ileteceklerini sorguluyor. Ayaş Belediye Başkanı Burhan Demirbaş'a ulaşmanın yolları nelerdir?

BURHAN DEMİRBAŞ'A ULAŞMANIN YOLLARI

Gerek istek gerek ise şikayetlerini iletmek isteyen vatandaşlar, bunu Ayaş Belediyesi resmi internet sitesi üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Ankaralılar bu adreste buluşuyor!TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

ayas.png

Belediyenin resmi internet sitesine giriş yaptıktan sonra 'iletişim formu' kısmına tıklamanız gerekiyor. Ardından ekranınızda yukarıda gördüğünüz kısım gelecektir. Burada Adınızı soyadınızı, mail adresinizi, telefon numaranızı ve iletmek istediğiniz konunun başlığını eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmanız gerekiyor. En aşağı kısımda yer alan 'mesajınız' kısmına ise istek, şikayet ya da önerilerinizi yazdıktan sonra 'gönder' butonuna basarak mesajınızı iletebilirsiniz.

SONRAKİ HABER