Ankara Ayaş'ta kapalı pazar yeri hizmete açıldı!

Taze sebze ve meyve almak isteyen binlerce vatandaş semt pazarlarının yolunu tutuyor. Semt pazarlarına olan ilgi her geçen gün artarken Ayaş'ta yapılan kapalı pazar yerinin hizmete açıldığı bildirildi.

Ankara Ayaş'ta kapalı pazar yeri hizmete açıldı!

Ankara Ayaş'ta kapalı pazar yeri hizmete açıldı! - Semt pazarları vatandaşın uğrak noktası olmaya devam ediyor. Semt pazarlarını tercih eden binlerce vatandaş semt pazarlarından sebze ve meyve gibi başlıca ihtiyaçlarını almak üzere alışveriş yaparken bu pazarlar da yenilenmeye devam ediyor. Ankara'nın Ayaş Belediyesi de ilçeye olan yatırımlarına devam ediyor. Ayaş Belediyesi, ilçede yeni bir pazar kurmak üzere başladığı çalışmalarını sonlandırdı.

Ayaş'ta pazarcıların sağlıklı ve konforlu bir ortamda hizmet vermeleri için ilçenin tarihi dokusuna uygun yapılan kapalı pazar yeri hizmete alındı.

Ankaralılar bu adreste toplanıyor!TIKLA HABER ANKARA INSTAGRAM TAKİP ET

ANKARA AYAŞ'TA YENİ KAPALI PAZAR YERİ AÇILDI

Ayaş Belediye Başkanı Burhan Demirbaş, yaptığı açıklamada, seçimlerde esnafa ve vatandaşlara kapalı pazar yerinin yapılacağının sözünü verdiğini anımsattı.

ankara-ayasta-kapali-pazar-yeri-hizmete-acildi.jpg

Pazar yeri olarak kullanılan belediye binasının ön kısmında vatandaşların esnafın mağdur olduğunu belirten Ayaş Belediye Başkanı Demirbaş, "Trafik tıkanıyor, karşılıklı geçişler zor şartlar altında yapılıyordu. Bu mağduriyeti gidermek için Ayaş'ımızın tarihi dokusuna uygun pazar yeri oluşturduk. Son derece sağlıklı ve temiz koşullarda pazarcı esnafımız burada hizmet vermiş olacak, vatandaşlarımız da olumsuz şartlardan kurtulmuş olacak." ifadelerini kullandı. Açılışın ardından esnaf yeni yerine taşındı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER