Ankaragücü

Ankaragücü'nde Mujakic'in yeni takımı belli oldu Ankaragücü'nde Mujakic'in yeni takımı belli oldu Ankaragücü'nde yeni sezon öncesi takımda değişiklikler yaşanmaya devam ediliyor. As kadrosundan bir çok isimle yollarını ayıran Başkent ekibinde bir futbolcu ile daha yollar ayrıldı.
Ali Sowe MKE Ankaragücü'den ayrıldığını açıkladı Ali Sowe MKE Ankaragücü'den ayrıldığını açıkladı Başkent ekibinin gelecek sezon yer alacağı TFF 1. Lig öncesi hazırlıkları sürüyor. Bu süreçte takımda kalacak ve gidecek kişiler yavaş yavaş belli oluyor.
MKE Ankaragücü Başkan Adayı Murat Ağcabağ hedeflerini açıkladı MKE Ankaragücü Başkan Adayı Murat Ağcabağ hedeflerini açıkladı Başkent ekibi Ankaragücü'nde yeni başkanı belirlenmek için geri sayımı sürüyor. Mevcut Başkan İsmail Mert Fırat ile arasında başkanlık yarışı geçmesi beklenen Murat Ağcabağ bir basın toplantısı düzenledi.
Ankaragücü Başkanı İsmail Mert Fırat yeniden  başkanlığa aday oldu Ankaragücü Başkanı İsmail Mert Fırat yeniden başkanlığa aday oldu Bir alt lige düşen MKE Ankaragücü'nde seçim heyecanı yaşanmaya devam ediyor. Bu kapsamda sonucunu taraftarlarında sabırsızlıkla beklediği seçimlerde bir aday daha belli oldu. Mevcut Başkan Fırat bir kez daha göreve talip olduğunu duyurdu.
Ankaragücü'nün yeni teknik direktörü Kemal Özdeş oldu Ankaragücü'nün yeni teknik direktörü Kemal Özdeş oldu Ligden düşmesinin ardından Emre Belözoğlu ile yollarını ayıran MKE Ankaragücü'nün yeni teknik direktörünün kim olacağı merak konusu olmuştu. Camianın beklediği açıklama sonunda geldi.
MKE Ankaragücü eski Başkanı Faruk Koca : Müdahale etmem gerekirdi MKE Ankaragücü eski Başkanı Faruk Koca'dan pişmanlık sözleri Ankaragücü camiasının kendisine halen büyük sevgi ve saygı beslediği Faruk Koca hakem Halil Umut Meler ile yaşadığı olay sonrasında görevinden istifa etmek zorunda kaldı. Takımın küme düşmesinin ardından bir açıklama yapan Eski Başkan Koca takımın yaşadığı durum hakkında konuştu.
Ankaragücü'nde Sportif Direktör Yılmaz Bal ile yollar ayrıldı Ankaragücü'nde Sportif Direktör Yılmaz Bal ile yollar ayrıldı Futbol olarak kötü bir sezonu geride bırakan Ankara'da takımlar yeniden eski günlerine dönmek için erkenden hazırlık yapmaya başladı. MKE Ankaragücü'de bu süreci başlatan takımlardan birisi oldu.
MKE Ankaragücü'nde Olağan Genel Kurul Tarihi belli oldu MKE Ankaragücü'nde Olağan Genel Kurul Tarihi belli oldu Ankara'nın geçtiğimiz sezon Süper Lig'deki tek takımı olan MKE Ankaragücü bu unvanı koruyamamıştı. Bir alt lige düşen sarı lacivertliler de lige geri dönme adına değişim süreci başladı.
Murat Ağcabağ MKE Ankaragücü Başkanlığına aday olduğunu duyurdu Murat Ağcabağ MKE Ankaragücü Başkanlığına aday olduğunu duyurdu Trendyol Süper Lig'den düşen ve yeniden yapılanma sürecine giren MKE Ankaragücü'nde ilerleyen günlerde seçim heyecanı yaşanacak. Kulübün yeni yönetiminin belirleneceği seçimde yarışacak bir isim belli oldu.
Ankaragücü'nde Mert Çetin'den sitemkar veda mesajı! Akıllara Garry Rodrigues geldi Mert Çetin Ankaragücü'ne veda etti Sezon başında İtalya'nın Hellas Verona takımından kiralanan Mert Çetin'in Ankaragücü macerası noktalandı. 27 yaşındaki milli futbolcu sosyal medya hesabından yaptığı açıklama takımdan ayrıldığını duyurdu.
MKE Ankaragücü Trendyol Süper Lige veda etti MKE Ankaragücü Trendyol Süper Lige veda etti Trendyol Süper lig bu akşam oynanan maçlarla sona erdi. Başkent ekibi deplasmanda Trabzonspor ile oynadığı maçtan 4-2'lik mağlubiyetle ayrıldı ve ligden düştü.
MKE Ankaragücü Trabzonspor maçı biletleri satışa sunuldu MKE Ankaragücü Trabzonspor maçı biletleri satışa sunuldu Ankaragücü'nün ligde kalıp kalmayacağının bu hafta sonu belli olacak. Başkent ekibi bu maçı kazanırsa geri kalan hiç bir sonucu düşünmeyecek.