Ankaragücü

Alper Uludağ Ankaragücü ile sözleşme imzaladı Alper Uludağ Ankaragücü ile sözleşme imzaladı MKE Ankaragücü'nde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Futbol camiasında transfer döneminde takımların yeni anlaşmaları taraftarlar tarafından takip edilirken MKE Ankaragücü, Alper Uludağ ile sözleşme imzaladı.
Fatih Karagümrük Ankaragücü'nden Atakan Çankaya'yı transfer ettiğini açıkladı Fatih Karagümrük Ankaragücü'nden Atakan Çankaya'yı transfer ettiğini açıkladı Transfer sezonunun tamamlanmasına saatler kala Trendyol 1.ligde bir duyuru geldi. Süper ligden 1. lige düşen takımlardan Fatih Karagümrük 26 yaşındaki Atakan Çankaya'yı renklerine bağladı.
MKE Ankaragücü Ikon Menkul yeni sezona hazır MKE Ankaragücü Ikon Menkul yeni sezona hazır Ankaragücü'nün Basketbol şubesi MKE Ankaragücü Ikon Menkul yeni sezon hazırlıklarını tamamladı. Sezonu Çağdaş Bodrumspor ile açacak olan Sarı lacivertlilerin Başantrenörü Halil Üner yollarına kayıpsız ilerlemek istediklerini söyledi.
MKE Ankaragücü Trendyol 1. Lig'in en değerli takımı oldu MKE Ankaragücü Trendyol 1. Lig'in en değerli takımı oldu Yoğun geçen transfer döneminin son gününe gelinmesi ile birlikte takımların kadroları büyük oranda belirlendi. MKE Ankaragücü'nün 1. ligde kadro değeri olarak diğer takımların ne kadar önünde olduğu gözler önüne serildi.
Ankaragücü'nün eski futbolcusu Atakan Çankaya için Fatih Karagümrük iddiası Ankaragücü'nün eski futbolcusu Atakan Çankaya için Fatih Karagümrük iddiası Transfer sezonunun son gününde takımlarda hareketlilik devam ediyor. Bu kapsamda henüz bir takımla anlaşmamış Atakan Çankaya'nın nereye gideceği ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.
Ankaragücü kadrosunu güçlendiriyor! Mesut Emre Kesik'i transfer etti Ankaragücü kadrosunu güçlendiriyor! Mesut Emre Kesik'i transfer etti Ankaragücü mevcut kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Ankara temsilcisi Mesut Emre Kesik ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.
MKE Ankaragücü Nico Schulz ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu MKE Ankaragücü Nico Schulz ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu MKE Ankaragücü geçtiğimiz günlerde transfer dönemini kapattığını ifade etmesine rağmen yeni isimlere imza attırmayı sürdürüyor. Sarı lacivertliler bir dönem Borussia Dortmund'un etkili isimlerinden Nico Schulz'u transfer etti.
Ankaragücü'nde Garry Rodrigues depremi! Kadro dışı bırakıldı Ankaragücü'nde Garry Rodrigues depremi! Kadro dışı bırakıldı Başkent ekibinin en çok güvendiği isimlerden olan ve sezon öncesi 1. ligde takımın kaptanı yapılan Rodrigues için şok eden bir karar alındığı iddia edildi.
MKE Ankaragücü Nico Schulz transferinde sona geldi MKE Ankaragücü Nico Schulz transferinde sona geldi Schulz ismi ortaya atıldığı ilk günden itibaren bir kesimi memnun ederken bir kesimin aklında soru işareti oluşturmuştu. Son resmi maçını 2022 Mayıs'ında oynayan oyuncu ile anlaşmanın yakın olduğu iddia edildi.
MKE Ankaragücü Macar futbolcu Kevin Varga'yı renklerine bağladı MKE Ankaragücü Macar futbolcu Kevin Varga'yı renklerine bağladı Transferin hızlı takımlarından Ankaragücü kadrosuna bir ismi daha ekledi. Kulüpten yapılan açıklamada Varga ile 2 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi.
MKE Ankaragücü'nün genç yeteneği Arda Ünyay milli takıma 3 puanı getiren isim oldu MKE Ankaragücü'nün genç yeteneği Arda Ünyay milli takıma 3 puanı getiren isim oldu Ankara futbolundan yeni yetenekler çıkmaya devam ediyor. Şehrin köklü takımlarından MKE Ankaragücü'nün altyapısından yetişen Arda Ünyay genç yaşına rağmen U-19 Milli takımında adından söz ettirmeyi başardı.
Ankaragücü yeni sezonda kadrosunu 10 isimle güçlendirdi Ankaragücü yeni sezonda kadrosunu 10 isimle güçlendirdi Son 5 güne girilen transfer sezonunda takımlar kadrolarını büyük oranda şekillendirdi. Çift haneli transfer rakamlarına ulaşan takımlardan birisi de MKE Ankaragücü oldu.