Ankaragücü

Faruk Koca için talimat değişiyor! Faruk Koca için talimat değişiyor! MKE Ankaragücü eski Başkanı Faruk Koca, geçtiğimiz sezon oynanan MKE Ankaragücü – Çaykur Rizespor maçının sonrasında hakem Halil Umut Meler'e yumruk attığı için spordan ömür boyu men cezası almıştı.
MKE Ankaragücü bu sezon deplasmanda hiç galip gelemedi MKE Ankaragücü bu sezon deplasmanda hiç galip gelemedi Başkent temsilcisi için zor günler devam ediyor. Son olarak Bandırmaspor'a deplasmanda 2-0 yenilen MKE Ankaragücü ligin alt sıralarında yer almaktan bu haftada kurtulamadı.
Teknik Direktör Kenan Koçak: Ankaragücü'nün kimliği bu olamaz! Teknik Direktör Kenan Koçak: Ankaragücü'nün kimliği bu olamaz! Trendyol 1. Lig’de deplasmanda Bandırmaspor’a 2-0 mağlup olan MKE Ankaragücü’nde maç sonunda Teknik Direktör Kenan Koçak kısa bir açıklama yaptı.
MKE Ankaragücü Yönetim Kurulu'nun yedek üyesi İsmet Beltan istifa etti MKE Ankaragücü Yönetim Kurulu'nun yedek üyesi İsmet Beltan istifa etti MKE Ankaragücü’nde bugün alınan Bandırmaspor mağlubiyeti sonrasında bir istifa haberi geldi. Ankaragücü Yönetim Kurulu’nun yedek üyelerinden İsmet Beltan görevinden istifa ettiğini açıkladı.
Bandırmaspor - MKE Ankaragücü maç sonucu: 2 -0 Bandırmaspor - MKE Ankaragücü maç sonucu: 2 -0 Trendyol 1. Lig maç programı kapsamında bugün Bandırma deplasmanına konuk olan Başkent temsilcisi ne yazık ki rakibinin gollerine engel olamayarak eli boş döndü. MKE Ankaragücü ligde 5. yenilgisini almış oldu.
MKE Ankaragücü açıkladı: 4 isim Bandırmaspor karşılaşmasında olmayacak MKE Ankaragücü açıkladı: 4 isim Bandırmaspor karşılaşmasında olmayacak MKE Ankaragücü sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında Teksüt Bandırmaspor karşılaşmasında sakatlıkları sebebi ile 4 futbolcunun karşılaşmada yer almayacağını açıkladı.
Ankaragücü uğruna ölümden döndüler Ankaragücü uğruna ölümden döndüler Bugün oynanacak olan Bandırma - MKE Ankaragücü maçında takımlarını desteklemek için deplasman maçına doğru yola çıkan taraftarlar kaza yaptı. Kazada 3 taraftar yaralandı.
MKE Ankaragücü ile Teksüt Bandırmaspor arasında 11.randevu MKE Ankaragücü ile Teksüt Bandırmaspor arasında 11.randevu Trendyol 1. Lig'de 7. hafta karşılaşmaları başlarken MKE Ankaragücü bugün Bandırma deplasmanında Teksüt Bandırmaspor ekibinin konuğu olacak.
MKE Ankaragücü ikinci milli araya kayıpsız girmeyi hedefliyor MKE Ankaragücü ikinci milli araya kayıpsız girmeyi hedefliyor Eylül ayında yaklaşık iki haftayı kapsayan bir milli ara dönemi yaşanmıştı. UEFA Uluslar Liginde ilk iki maçını oynayan ülkeler Ekim ayında 3. ve 4. maçlarını oynayacaklar. Bu nedenle liglere bir kez daha ara verilecek.
Ankaragücü’nün eski futbolcusu ve eski teknik direktörü Coşkun Süer hayatını kaybetti! Ankaragücü’nün eski futbolcusu ve eski teknik direktörü Coşkun Süer hayatını kaybetti! Ankaragücü’nde uzun yıllar futbol oynamış ve bir dönem teknik direktörlüğünü de yapmış olan Coşkun Süer hayatını kaybetti.
MKE Ankaragücü'nün Teksüt Bandırmaspor maçı biletleri satışa sunuldu MKE Ankaragücü'nün Teksüt Bandırmaspor maçı biletleri satışa sunuldu Ankaragücü Trenyol 1. Ligin 7. haftasında Balıkesir deplasmanına gidecek. Takımını Bandırmaspor maçında yalnız bırakmak istemeyen taraftarlar için bilet satışı başladı.
MKE Ankaragücü'nde gözler Bandırmaspor maçına çevrildi MKE Ankaragücü'nde gözler Bandırmaspor maçına çevrildi Başkent temsilcisi olumsuz dönemi atlayıp gelecek dönemlerde daha iyi bir konumda olmak adına çalışmalarına devam ediyor. Son maçını kazanan ve kara bulutları biraz olsun dağıtan MKE Ankaragücü Bandırmaspor engelini de aşarak yoluna devam etmenin hesaplarını yapıyor.