Ankaragücü

MKE Ankaragücü üst üste 3 İstanbul takımı ile maç yapacak MKE Ankaragücü üst üste 3 İstanbul takımı ile maç yapacak Ankaragücü Trendyol 1. Ligde yarın Ümraniyespor ile karşılaşacak. Başkent ekibi bu maç ile birlikte 3 maçlık bir İstanbul takımları serüvenine başlayacak.
MKE Ankaragücü - Central Hospital Ümraniyespor maçının yeri ve bilet fiyatları belli oldu MKE Ankaragücü - Central Hospital Ümraniyespor maçının yeri ve bilet fiyatları belli oldu Ankaragücü geçen hafta aldığı yenilginin ardından yeniden taraftarlarının önünde maça çıkmaya hazırlanıyor. Cihat Arslan'ın öğrencileri tekrar galip gelerek yoluna kayıpsız devam etmek istiyor.
Ankaragücü'nün yabancı futbolcular ile başı dertte! Yeni isim getiremiyorlar Ankaragücü yabancı transferi yapamıyor! Son maçında Erzurumspor'a mağlup olan MKE Ankaragücü yeniden hanesine 3 puan yazdırmanın hesaplarını yapıyor. Ligin 3. haftasında Ümraniyespor ile karşılaşacak olan Ankara temsilcisi transfer döneminin bitmesine az bir zaman kala istediği halde yabancı isim transferi yapamıyor.
Ankaragücü Cephas'ı kadro dışı bıraktı! Ankaragücü Cephas'ı kadro dışı bıraktı! Başkent ekibinin olay adamı Renaldo Cephas takımdan izinsiz olarak antrenmanlara katılmamış ve maçlara gelmemişti. Takımdan ayrılmak istediği için böyle bir yönteme başvuran Cephas ile ilgili Ankaragücü ses getiren bir karara imza attı.
MKE Ankaragücü kontenjanı açamadığı için yabancı oyuncu transfer edemediklerini açıkladı MKE Ankaragücü kontenjanı açamadığı için yabancı oyuncu transfer edemediklerini açıkladı Trendyol 1. Lig takımlarından MKE Ankaragücü'nün teknik direktörü Cihat Arslan'dan önemli açıklamalar geldi. Kontenjanı açamadığı için yabancı oyuncu transfer edemediklerini açıklayan MKE Ankaragücü'nden konuyla ilgili açıklama geldi.
Ankaragücü, Ümraniyespor maçı hazırlıklarına başladı Ankaragücü, Ümraniyespor maçı hazırlıklarına başladı Yeni sezona güzel bir giriş yapan MKE Ankaragücü, ilk hafta aldığı galibiyeti seriye bağlayamamıştı. Ligdeki son maçında Erzurumspor FK'ya boyun eğen Ankara temsilcisi Ümraniyespor maçında galip gelerek bu açığı kapatmak istiyor.
MKE Ankaragücü sezonun ilk yenilgisini Erzurumspor'dan aldı! MKE Ankaragücü sezonun ilk yenilgisini Erzurumspor'dan aldı! Trendyol 1. Lig'de Ankara günü sezonun 2. maçına Erzurum deplasmanında çıktı. Galibiyet hedefiyle sahaya çıkan Başkent ekibi rakibine üstünlük kuramadı.
Ankaragücü Yöneticisi İsmet Beltan formasız çocuk kalmaması için harekete geçti Ankaragücü Yöneticisi İsmet Beltan formasız çocuk kalmaması için harekete geçti Yeni sezona taraftarlarının önünde merhaba diyen MKE Ankaragücü, Şanlurfaspor engelini 2 golle geçmişti. Her yaştan taraftarın olduğunun görüldüğü MKE Ankaragücü tribünlerinde çocukların formasız olduğu detayı gözlerden kaçmamıştı.
MKE Ankaragücü'nde yeni sezon formalarının satış fiyatı duyuruldu MKE Ankaragücü'nde yeni sezon formalarının satış fiyatı duyuruldu Ankara'nın köklü futbol takımı MKE Ankaragücü geçtiğimiz günlerde taraftarlarına yeni sezonda giyeceği formaları tanıtmıştı. Başkent ekibinin formaları tanıtmasının ardından satışların ne zaman yapılacağı merakla bekleniyordu.
Ankaragücü Bassogog'un transferi için Al-Okhdood ile görüştü Ankaragücü Bassogog'un transferi için Al-Okhdood ile görüştü MKE Ankaragücü'nün geçen sezonun devre arasında kadrosuna kattığı Christian Bassogog ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Geçen sezon takımla Süper Lig'de 16 maça çıkan Kamerunlu futbolcuya Suudi Arabistan'dan bir talip çıktığı öğrenildi.
Ankaragücü 2'de 2 yapmak istiyor! Hedef Erzurumspor galibiyeti Ankaragücü 2'de 2 yapmak istiyor! Hedef Erzurumspor galibiyeti MKE Ankaragücü güzel bir başlangıç yaptığı Trendyol 1. Lig'de bu havayı devam ettirmek istiyor. Bu kapsamda hafta boyu maç hazırlıklarını yapan futbolcular bugün Erzurum'a doğru yola çıktı.
MKE Ankaragücü futbolcuları Süper Lig'i istiyor MKE Ankaragücü futbolcuları Süper Lig'i istiyor Ankaragücü geçen sezon kaliteli ve deneyimli isimlerden oluşan bir kadroya sahip olmasına rağmen ligden düşmesi bir çok kesimi şok etmişti. Sarı lacivertli takımın oyuncuları takımı yeniden Süper Lig'e taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ediyor.