Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final eşleşmeleri belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final mücadeleleri tamamlandı ve yarı final eşleşmeleri belli oldu.

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final eşleşmeleri belli oldu! Ankaragücü'nün rakibi Beşiktaş

Türkiye'nin kupasında çeyrek final mücadeleleri tamamlandı. Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan fırtınası devam ederekn oynanan 4 karşılaşma ile yarı final bileti alan takımlar belli oldu.

İLK YARI FİNALİST MKE ANKARAGÜCÜ

Ziraat Türkiye Kupası'nda adını yarı finale yazdıran ilk takım MKE Ankaragücü oldu. Ankara'nın sarı-lacivertli takımı evinde Fenerbahçe'yi konuk etti. Eryaman Stadyumu'nda dolu tribünler önünde oynanan mücadeleyi MKE Ankaragücü üstün bir oyunla 3-0 kazandı ve net bir skorla adını yarı finale yazdırdı.

'KUPA BEYİ' ÜST ÜSTE İKİNCİ YIL YARI FİNALDE

‘Kupa Beyi’ ünvanına sahip olan ve yarı finale kalan MKE Ankaragücü bu başarısını üst üste iki sezon tekrarladı. Başkent ekibi geçtiğimiz sezon çeyrek finalde konuk ettiği Trabzonspor'u 3-1 mağlup etti.

ANKARAGÜCÜ'NÜN YARI FİNALDE RAKİBİ BEŞİKTAŞ

MKE Ankaragücü, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Tümosan Konyaspor'u 2-0'lık skorla eleyen Beşiktaş ile eşleşti. Finale kalacak takım oynanacak 2 maçın ardından belli olacak.

TÜRKİYE KUPASI'NDAKİ DİĞER EŞLEŞMELER

MKE Ankaragücü ile Beşiktaş eşleşmesinin ardından Ziraat Türkiye Kupası'ndaki bir diğer yarı final eşleşmesi Rams Başakşehir'i tek golle eleyen Trabzonspor ile Galatasaray'ı 2-0 mağlup ederek kupanın dışına iten Vavacars Fatih Karagümrük arasında oldu.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER