Yeni Malatyaspor - MKE Ankaragücü maçı Haber Ankara canlı yayınında değerlendirildi

Haber Ankara Youtube kanalında Ankara takımlarının son durumları konuşulmaya devam ediliyor. Muhabirimiz Orhan Sal her hafta konuk ettiği isimlerle canlı maç sonu programları yayınlıyor.

MAÇ SONU PROGRAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Trendyol 1. Ligde Ankara'yı temsil eden MKE Ankaragücü ,Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü üst lige çıkma hedefleri doğrultusunda her hafta maçlar oynuyor. Başkent takımlarına gönül veren futbol severlerde takımlarının performanslarını yakından takip ediyor.

MKE Ankaragücü 1. ligin 9. haftasıyla milli aranın ardından yeniden taraftarlarıyla buluştu. Ankaragücü ligin zayıf ekiplerinden Yeni Malatyaspor'u 3-0 yenerken ilk deplasman galibiyetini elde etmiş oldu.

MKE ANKARAGÜCÜ CEPHESİNDEKİ SON GELİŞMELER KONUŞULDU

Muhabirimiz Orhan Sal bu hafta Haber Ankara Youtube kanalında Burç Tuna'yı konuk etti. Orhan Sal ve Tuna MKE Ankaragücü'nün Yeni Malatyaspor karşısında sergilediği oyun, takımın içinde bulunduğu durum, camianın ve taraftarların ilerleyen haftalara dair beklentisi gibi başlıklara dair görüşlerini aktardılar.

BİZLERİ SOSYAL MEDYADA TAKİP EDEBİLİRSİNİZ

Her Hafta Haber Ankara Youtube kanalı ve sosyal medya hesaplarımızdan Ankara Sporundan önemli isimlerinde görüşlerinin yer aldığı içerikler hazırlamaya devam ediyoruz. Sizlerde Youtube kanalımıza abone olarak videoları ve canlı yayınları kolaylıkla takip edebilirsiniz. Ayrıca X ve Instagram hesaplarımızı takip ederek güncel içeriklere hızlıca erişebilirsiniz.

Kaynak: Haberankara.com