TSYD Ankara Kupasının sahibi Ankaragücü oldu

Sonucu günlerdir beklenen Ankara derbisi büyük bir mücadeleye sahne oldu. Oynanan Ankara derbisini kazanan Ankaragücü kupayı müzesine götürmeyi başardı.

TSYD Ankara Kupasının sahibi Ankaragücü oldu

Ankara'da Trendyol 1. Ligin başlamasına az bir zaman kala önemli ve anlamlı bir hazırlık maçı oynandı. Türkiye'deki en eski ve köklü sezon öncesi turnuvalarından olan TSYD Kupasında Ankaragücü ve Gençlerbirliği Eryaman Stadyumunda karşı karşıya geldi.

ANKARAGÜCÜ AVANTAJI ERKENDEN KAPTI

Mücadeleye etkili bir şekilde başlayan MKE Ankaragücü ilk yarıda peş peşe attığı goller ile maçta üstünlüğü ele geçirmeyi başardı. Sarı lacivertliler Tolga Ciğerci, Kitsiou ve Efkan Bekiroğlu'nun attığı goller ile ilk yarıyı 3-0 önde kapattı.

İkinci yarıda ilk yarıdaki oyununu devam ettiren MKE Ankaragücü 54. dakikada Bassagog'un ayağından 4. golünü buldu. Skor avantajını sürdüren MKE Ankaragücü maç sonunda gülen taraf oldu.

SARI LACİVERTLİLER LİGE MORALLİ BAŞLAYACAK

Maç sonunda MKE Ankaragücü oyuncuları ve teknik ekibi taraftarları ile beraber galibiyeti doyasıya kutladı. Geçen sezon Trendyol Süper Lig'den 1. Lige düşen MKE Ankaragücü gelecek hafta başlayacak olan sezona ezeli rakibini farklı yenmiş ve moralli bir şekilde başlayacak.

Gençlerbirliği cephesinde ise farklı bir şekilde mağlup olmanın verdiği üzüntü net bir şekilde görüldü. Ankara temsilcisinin ligde nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu oldu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER