TSYD Ankara Kupası’nı MKE Ankaragücü kazandı

Türkiye'nin en köklü futbol organizasyonlarından biri olan TSYD Ankara Şubesi Kupası 57'nci kez oynandı. MKE Ankaragücü, TSYD Ankara Kupası’nın sahibi oldu.

TSYD Ankara Kupası’nı MKE Ankaragücü kazandı

Futbol maçları taraftarların gündeminde yer alıyor. Maçlara ilişkin bilgiler vatandaşların gündeminde yer alırken son olarak Başkent temsilcileri MKE Ankaragücü ile Gençlerbirliği Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi Kupası için mücadele etti.

Türkiye'nin en köklü futbol organizasyonlarından biri olan Türkiye Spor Yazarları Derneği Ankara Şubesi Kupası 57'nci kez oynandı. UBK İnşaat 57. TSYD Ankara Kupası, Eryaman Stadyumu’nda gerçekleşti.

57. TSYD ANKARA KUPASI’NI MKE ANKARAGÜCÜ KAZANDI

Başkentin iki köklü kulübünü karşılaştıran tarihi kupanın kazananı sahadan 4-0 galip ayrılan MKE Ankaragücü oldu. MKE Ankaragücü, Gençlerbirliği’ni 4 - 0 yenerek kupanın sahibi olmayı başardı. Sarı lacivertlilere kupayı kazandıran golleri Tolga Ciğerci, Kitsiou, Efkan Bekiroğlu ve Bassagog attı.

TSYD Ankara Kupası’nı MKE Ankaragücü kazandı

TSYD Ankara Kupasını müzesine götüren MKE Ankaragücü’ne şampiyonluk kupasını Ankara İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ve TSYD Ankara Şubesi Asbaşkanı Orhan Kemal Erkılıç verdi. Gençlerbirliği’nin ikincilik kupasını da TSYD Ankara Şubesi Genel Sekreteri Ali Sait Kadıoğlu ve TSYD Yönetim Kurulu Üyesi Murat Gürgen birlikte verdi. Ankaragücü taraftarı ise sevincini sosyal medya platformlarında dile getirdi.

SONRAKİ HABER