TFF Başkanı Hacıosmanoğlu: Cengiz Gökay'ın bilet parası berbere gitti

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, katıldığı programda flaş açıklamalarda bulundu.

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu: Cengiz Gökay'ın bilet parası berbere gitti

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Ekol TV'de yayınlanan "Az önce konuştum" programında Candaş Tolga Işık'ın konuğu oldu. Hacıosmanoğlu, eski TFF yönetimi hakkında flaş açıklamalar yaptı ve suç duyurusunda bulunacağını ifade etti.

Hacıosmanoğlu, eski Ankaragücü yönetim kurulu üyesi ve halen TFF Yönetim Kurulu'nda yer alan Cengiz Gökay ile ilgili de ilginç bir bilgi verdi.

Hacıosmanoğlu şunları söyledi; "Enteresan bir konu var. Cengiz Gökay diye bir arkadaşımız var. Ankaragücü'nü temsilen Avrupa Şampiyonası'na çocuklarıyla beraber katıldı. Tabii orada kulüplerden gelen misafirlerin ve delegelerin masraflarını karşılıyorlar. Bu arkadadaşımız dedi ki, 'Ben kendi masrafımı kendim karşılayacağım. Otelimi, uçağımı filan. Bilet paralarımı da ödeyeceğim. Beni bir yönetici arkadaşa yönlendirdiler bilet almıştım, parayı hangi hesaba göndereyim diye sordum ve verilen IBAN'a gönderdim.'

Cengiz Gökay, kendi uçak ve otele masraflarını karşılamış, bilet parasını da belirtilen IBAN'A göndermiş. Cengiz Gökay ilahi adalet TFF'de yönetimime girince, bilet parası gönderdiği IBAN kimin olduğunu araştırmış. Bakmışlar öyle bir hesap yok. İBAN olarak gitmişler, Kırklareli'de bir berberin IBAN'ı çıkmış. 400 bin TL'lik bilet almıştı. Kim olduğunu araştırdılar, detayları var" ifadelerini kullandı.

Avrupa Şampiyonasına giden Cengiz Gökay, tüm masraflarını karşılamasına rağmen, ödediği maç bilet parasının TFF haricinde bir kişiye gittiği öğrenilmiş.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER