Teknik Direktör Kenan Koçak: Ankaragücü'nün kimliği bu olamaz!

Trendyol 1. Lig’de deplasmanda Bandırmaspor’a 2-0 mağlup olan MKE Ankaragücü’nde maç sonunda Teknik Direktör Kenan Koçak kısa bir açıklama yaptı.

Teknik Direktör Kenan Koçak: Ankaragücü'nün kimliği bu olamaz!

Trendyol 1. Lig'in 7. haftasında MKE Ankaragücü ile Bandırmaspor karşı karşıya geldi. Ev sahibi takım olan Bandırmaspor’un 2-0 üstünlüğü ile sona eren karşılaşmanın neticesinde Başkent ekibi seri yakalama şansından oldu. Bu mücadelenin sonunda ise Ankaragücü Teknik Direktörü Kenan Koçak maçı değerlendiren açıklamalarda bulundu.

Bandırmaspor maçında gerekli dersleri çıkaracaklarını belirten Teknik Direktör Kenan Koçak ortaya konulan performansa Ankaragücü camiasının layık olmadığını söyledi. Bandırmaspor’un haklı bir galibiyet aldığının da altını çizen Kenan Koçak bu maçın ilerisi için kazanç olabileceğini ifade etti.

- Kenan Koçak : "Derslerimizi çıkartacağız"

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Kenan Koçak ise göreve yeni geldiğini, takımı ve sorunları daha iyi tanımaya başladığını dile getirdi.

Bu maçtan dersler çıkartıp bir sonraki maça hazırlanacaklarını ifade eden Koçak, "Ankaragücü taraftarına söz veriyorum, yakın zamanda Ankaragücü'nün hak ettiği bir takımı sahaya yansıtacağız çünkü bu performans ne Ankaragücü camiasına ne de taraftarına layık değil. Bandırmaspor haklı bir galibiyet aldı, tebrik ediyorum. Şapkamızı önümüze koyup derslerimizi çıkartacağız, öz eleştirimizi yapacağız. Bu mücadele Ankaragücü'nün kimliği olamaz, bu tür mağlubiyetler ilerisi için kazanç olabilir." ifadelerini kullandı.

MKE Ankaragücü bu haftayı puansız kapattı ve 7. hafta sonunda topladığı 9 puan ile lig yarışına gelecek hafta devam edecek. Başkent ekibi gelecek hafta sonunda sahasında Adanaspor’u konuk ederek çıkış arayacak.

SONRAKİ HABER