Süper Lig'de 29'uncu hafta tamamladı! MKE Ankaragücü haftayı düşme hattının bir basamak üzerinde kapattı

Trendyol Süper Lig'de 29. hafta Gaziantep FK ile Beşiktaş arasında oynanan mücadele ile tamamlandı. Başkent ekibi MKE Ankaragücü haftayı düşme hattının bir basamak üzerinde 16. sırada kapattı.

Süper Lig'de 29'uncu hafta tamamladı! MKE Ankaragücü haftayı düşme hattının bir basamak üzerinde kapattı

Trendyol Süper Lig'de 29. hafta Gaziantep Futbol Kulübü ile Beşiktaş arasında oynanan mücadele ile tamamlandı. Birbirinden heyecanlı karşılaşmaların oynandığı haftada 20 takımın 3 puan için sahaya çıktı.

Kapanış maçında Güney Doğu Anadolu temsilcisi Gaziantep Futbol Kulübü, Beşiktaş'ı 9. dakikada Deian Sorescu ve 85. dakikada Denis Draguş'un attığı gollerle 2-0 mağlup etti.

MKE ANKARAGÜCÜ'NÜN GALİBİYET ÖZLEMİ SAMSUN'DA 7'YE YÜKSELDİ

Trendyol Süper Lig'de 6 maçtır kazanamayan MKE Ankaragücü, Yılport Samsunspor ile karşı karşıya geldi. Ankara'nın sarı-lacivertli ekibi Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan mücadelede rakibine 12. dakikada Carlo Holse ve 82. dakikada Olivier Ntcham'ın attığı goller ile 2-1 mağlup oldu. MKE Ankaragücü2nün tek golünü Samsunsporlu Alim Öztürk 14. dakikada kendi kalesine attı.

GAZİANTEP FK'NİN KAZANMASI İLE ANKARAGÜCÜ 1 BASAMAK DAHA GERİLEDİ! DÜŞME HATTINA YAKLAŞTI

Gaziantep Futbol Kulübü'nün evinde Beşiktaş'ı 2-0 mağlup etmesinin ardından 29. haftanın sonunda MKE Ankaragücü bir basamak daha geriledi. Puanını 31'e yükselten Gaziantep ekibi düşme hattından çıkarak 30 puanlı MKE Ankaragücü'nün bir puan ve sıra üzerine çıktı. Sarı-lacivertliler haftayı 16. sırada tamamladı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER