Saponara Ankaragücü'nde ilk maçına çıktı

MKE Ankaragücü'nün yeni transferi Riccardo Saponara, Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında EMS Yapı Sivasspor ile oynanan maçının son yarım saatlik diliminde oyuna girdi ve kısıtlı sürede kalitesini sahaya yansıttı.

Saponara Ankaragücü'nde ilk maçına çıktı

MKE Ankaragücü, Trendyol Süper Lig'de 24. haftanın açılış maçında EMS Yapı Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Ankara ekibi ile Sivasspor arasında oynanan mücadelenin 90 dakikasında gol sesi çıkmadı ve maç başladığı gibi 0-0'lık eşitlikle sona erdi. Bu sonuçla MKE Ankaragücü ligde puanını 29'a yükseltti.,

RİCCARDO SAPONARA SİFTAHI YAPTI

MKE Ankaragücü'nde yeni transfer Riccardo Saponara sarI - lacivertli formayı EMS Yapı Sivasspor maçında ilk kez sırtına geçirdi. 32 yaşındaki İtalyan oyuncu karşılaşmanın 58. dakikasında Renaldo Cephas yerine oyuna dahil oldu ve karşılaşmanın son yarım saatlik bölümünde takımının galibiyet golü için mücadele etti.Saponara Ankaragücü'nde ilk maçına çıktı

SAPONARA İLK ASİSTİ İLK MAÇINDA YAKLAŞTI AMA BAJİC DEĞERLENDİREMEDİ

Oyunun son bölümünde Saponara etkili bir orta yaptı fakat Riad Bajic, kaçırdı. 78. dakikada gelişen MKE Ankaragücü'nde Riad Bajic net bir fırsatı değerlendiremedi. Sol kanattan yeni transfer Riccardo Saponara'nın yaptığı ortada kale önünde Riad Bajic sol ayağını uzatarak vurdu fakat top üstten auta gitti.

EMRE BELÖZOĞLU, SAPONARA'NIN İLK MAÇINDAN MEMNUN

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Riccardo Saponara'nın ilk maçında gösterdiği performanstan memnun olduklarını ve iyi mücadele ettiğini belirtti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER