Sadece Kitsiou taraftara gitti!

Malatya'da yaşanan depremin ardından iki takımın anlaşması ve TFF tarafından verilen onayın ardından Yeni Malatyaspor deplasman maçı Eryaman Stadyumu'nda oynandı.

Sadece Kitsiou taraftara gitti!

Yeni Malatyaspor - MKE Ankaragücü maçı fikstür gereği Yeni Malatyaspor takımının ev sahipliğinde oynanması gerekiyordu. Ancak 2 takımın karşılıklı anlaşmasıyla, TFF’nin de onayıyla maç Ankara Eryaman Stadı’nda oynandı.

Karşılaşmadan MKE Ankaragücü takımı 3-0 galip ayrıldı. Maç boyunca MKE Ankaragücü taraftarları takımlarına çok güzel destek verdiler. Ancak bu destek maçın uzatma bölümlerinde tepkiye dönüştü.
Maçın 90.dakikasında kazanılan penaltıyı Tolga Ciğerci atmak için hareketlendi. Ancak sarı – lacivertli taraftarlar “Kitsiou” lehine tezahurat yapıp, penaltıyı Kitsiou’nun atmasını istediler. Fakat Tolga Ciğerci penaltıyı kendisi kullandı ve golü yaptı.

Bunun üzerine Tolga’ya protesto oldu.

Maçın ardından Ankaragüçlü futbolcular galibiyete ragmen tribünlere gitmeyerek direkt olarak soyunma odasına gittiler. Bir tek Yunan oyuncu Stelios Kitsiou taraftarı selamladı. Taraftar da Kitisou’yu alkışladı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER