Pisa Ankaragücü'nden Morutan'ı kiraladığını duyurdu!

Romanya'nın son dönemde yetiştirdiği önemli futbolculardan birisi olarak görülen Morutan 2021 yılında Galasaray forması ile ülkemizde transfer olmuştu. Sarı kırmızılı formayı giyerken Pisa'ya kiralanan ve daha sonra Ankaragücü'ne bonservisi ile giden Morutan yeniden İtalya'ya döndü.

Pisa Ankaragücü'nden Morutan'ı kiraladığını duyurdu!

Ankaragücü'nün 3 Milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray'dan aldığı Morutan transferi ile büyük dikkat çekmişti. Başkent temsilcisi ile 35 maçta 5 gol ve 4 asist yapma başarısı yürüten Morutan geçen sezon ağır bir sakatlık geçirmişti.

Aşil tendonu yırtığından dolayı Aralık ayına kadar sahalara dönmesi beklenmeyen Morutan'ın Ankaragücü'ndeki akıbeti merak konusu olmuştu. Konu ile ilgili bugün yeni bir gelişme yaşandı. Olimpiu Morutan'ın yeniden İtalya'nın Pisa takımına kiralandığı öğrenildi.

Pisa Ankaragücü'nden Morutan'ı kiraladığını duyurdu!

MORUTAN YENİDEN İTALYA YOLCUSU

Pisa'da sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımda resmi olarak Olimpiu Morutan'ın yeniden takıma döndüğünü duyurdu. 2022-2023 sezonunu bu takımda geçiren Morutan o dönem 36 maçta 6 gol 8 asistlik bir performansa sahip olmuştu.

Gazeteci Ertan Süzgün'ün haberine göre Pisa bir kez daha kiraladığı Morutan'ın performansından memnun kalması halinde Ankara ekibine 2.5 milyon Euro ödeyecek. İtalya Serie B ekibi Pisa 3. haftası geride kalan ligde 6. sıradayer alıyor. Geçen sezonu 13. bitiren Pisa'nın Morutan'dan yararlanması için önünde uzun bir zaman dilimi daha bulunuyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER