Murat Ağcabağ MKE Ankaragücü Başkanlığına aday olduğunu duyurdu

Trendyol Süper Lig'den düşen ve yeniden yapılanma sürecine giren MKE Ankaragücü'nde ilerleyen günlerde seçim heyecanı yaşanacak. Kulübün yeni yönetiminin belirleneceği seçimde yarışacak bir isim belli oldu.

Murat Ağcabağ MKE Ankaragücü Başkanlığına aday olduğunu duyurdu

Ankara'nın asırlık çınarı MKE Ankaragücü 2021-2022 sezonunu şampiyon olarak tamamlayıp yeniden Süper Lig'e dönmüştü. Başkent ekibi kalıcı olamadığı ligden 2 sezon sonrasında yeniden alt lige düşmüştü.

LİGDEN DÜŞME SONRASI HAREKETE GEÇİLDİ

Yaşanan bu sonuç Ankara genelinde de hayal kırıklığı oluşturmuş ve taraftarlar oyuncular ve yönetime tepki göstermişti. Ligin bitmesiyle bir yapılanma sürecine giden ve teknik direktör Emre Belözoğlu'da dahil olmak üzere çok sayıda isimle yollarını ayıran MKE Ankaragücü'nde şimdide yeni yönetimin kim olacağı sorusu yanıt bekliyor.

AĞCABAĞ ADAYLIĞINI DUYURDU

Bu kapsamda adaylığını duyuran isimlerden birisi Murat Ağcabağ oldu. Ağcabağ sosyal medya hesabı üzerinden yönetime talip olduklarını duyurdu. Ağcabağ "Taraftarımızın küme düşme sürecinde yaşananlara gösterdiği haklı isyana duyarsız kalamayacağimızı ifade ederek yapılacak genel kurulumuzda ekibimle beraber MKE Ankaragücü'nü yönetmeye aday olduğumuzu paylaşmaktan onur duyuyorum" diyerek kararını paylaştı.

Murat Ağcabağ MKE Ankaragücü Başkanlığına aday olduğunu duyurdu

Takım için belirledikleri hedeften de bahseden Murat Ağcabağ bir basın toplantısı düzenleyerek sorulara cevap vereceğini ifade etti. MKE Ankaragücü Başkan Adayı Murat Ağcabağ "Kısa vadede, takımımızın ait olduğu Süper Lig'e en kısa sürede dönmesini sağlayacak, orta vadede de kurumsal yapısını geliştirip, hak ettiği potansiyeline ulaştıracak, sportif, finansal ve sosyal alanlardaki projelerimizi açıklayacağımız basın toplantısında merak edilen tüm sorulara yanıt vereceğimizi belirterek, tüm renktaşlarıma saygılarımı sunuyorum" şeklinde konuştu.

MKE Ankaragücü ay sonuna doğru seçime gidecek. Seçim sonucunda yeni yönetimin kim olacağı sorusu yanıt bulacak.

SONRAKİ HABER