MKE Ankaragücü'nün yeni yönetiminde görevlendirmeler yapıldı

Geçtiğimiz günlerde yapılan seçim sonucu MKE Ankaragücü'nde mevcut Başkan İsmail Mert Fırat bir kez daha Başkan seçilmişti. Fırat'ın ikinci döneminde kimlerle yola devam edeceği ve bu isimlerin görevlerinin ne olacağı belli oldu.

MKE Ankaragücü'nün yeni yönetiminde görevlendirmeler yapıldı

Köklü bir değişiklik sürecinden geçen Başkent ekibinin yeni sezona hazır olması için hummalı bir dönem yaşanıyor. Başkan Fırat bu kapsamda yeni yönetimi ile birlikte takımın Beştepe'deki tesislerinde bir Yönetim Kurulu toplantısı gerçekleştirdi.

Söz konusu toplantıda yönetimde yer alacak isimlerin görevleri belirlendi. Bu toplantı ile birlikte bir önceki yönetimde olan fakat bu dönem görevini sürdürmeyecek isimlerin yerlerine kimlerin geçeceği belirlenmiş oldu.

MKE Ankaragücü'nün yeni yönetiminde görevlendirmeler yapıldı

YENİ BASIN SÖZCÜSÜ BELLİ OLDU

Geçtiğimiz günlerde takımda 3 yıldır sürdürdüğü Basın Sözcülüğü görevinden ayrılan Hüseyin Aytekin'in yerine Mehmet Hakkı Şanal getirildi. Futboldan sorumlu isim olarak Feridun Geçgel açıklanırken Başkan Fırat'ın yardımcılıklarını Levent Onuk, Önder Tabak ev Ümit Ozan'ın yapacağı ifade edildi.

Takımın yeni yönetiminde taraftar sorumlusu olarak 3 isim belirlendi. Kulüpten yapılan açıklamaya göre Elvan Akdeniz, Abdulkadir Aktaş ve Burhan Yıldırım takımda yeni dönemde taraftar sorumlusu olarak görev yapacak.

Yeni yönetimin görev dağılımının belli olmasının ardından çalışmaların hız kazanması bekleniyor. Cihat Arslan'ı takımın başına getiren yönetim transfer çalışmalarını da aynı şekilde sürdürüyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER