MKE Ankaragücü'nün yeni sezon kamp programı belli oldu

Türkiye'nin en üst düzey futbol organizasyonu olan Süper Lig'den bir alt lige düşen MKE Ankaragücü, yeni sezona üst lig hedefiyle başlıyor. Konu ile ilgili başkent ekibi yeni sezon hazırlıklarına dair bilgilendirme yaptı.

MKE Ankaragücü'nün yeni sezon kamp programı belli oldu

Ankara'nın köklü kulüplerinden MKE Ankaragücü TFF 1.Lig'e düşerek taraftarlarını ve Ankara halkını büyük bir hayal kırıklığına uğratmıştı. 6. defa Süper Lig'den düşerek bu konuda kötü bir istatistiğe sahip olmuştu.

ANKARAGÜCÜ 30 HAZİRAN'DA TOP BAŞI YAPACAK

Yeni sezona TFF 1. Lig'de Merhaba diyecek olan MKE Ankaragücü resmi hesapları üzerinden yeni sezona başlama tarihi ve kamp programı hakkında detaylar verdi. Başkent ekibi tarafından yapılan açıklamada yeni sezon hazırlıklarına 30 Haziran'da başlanacağı ifade edildi.

Ankara temsilcisi ilk etap çalışmalarını 30 Haziran - 14 Temmuz tarihleri arasında Beştepe Tesislerinde gerçekleştirecek. MKE Ankaragücü ikinci etap kamp çalışmalar için ise 15-28 Temmuz tarihleri arasında Kayseri'de olacak.

MKE Ankaragücü'nün yeni sezon kamp programı belli oldu

DEĞİŞİM SÜRECİ DEVAM EDİYOR

Geçtiğimiz haftalarda takımın başına Kemal Özdeş'i getiren MKE Ankaragücü'nün ilerleyen günlerde yaşayacağı bir olağan genel kurul dönemi bulunuyor. Sürecin ardından takıma yapılacak transferlerin kimler olacağının belli olması bekleniyor.

Trendyol 1.Lig'de bu sezon 3 Ankara takımı yer alacak. MKE Ankaragücü, Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü Süper Lig'e çıkmak için mücadele verecek Başkent temsilcileri olacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER