MKE Ankaragücü'nün yeni Başkanı İsmail Mert Fırat oldu

Başkent ekibinde haftalardır devam eden süreç sona erdi. Yapılan seçim sonucunda gelecek dönem MKE Ankaragücü'ne kimin liderlik edeceği belirlendi.

MKE Ankaragücü'nün yeni Başkanı İsmail Mert Fırat oldu

Süper Lig'den düştükten sonra nasıl bir yol haritası izleyeceği merak konusu olan MKE Ankaragücü'nde olağan genel kurul süreci tamamlandı. Başkent ekibinin 2 bin delegesinin katılımı ile ATO Congresium'da yapılan kurulda kulübün yeni başkanı olarak yeniden İsmail Mert Fırat seçildi.

ANKARAGÜCÜ CAMİASI ATO'DA TOPLANDI

Seçime 3 adayla giden MKE Ankaragücü'nde İsmail Mert Fırat ile beraber Murat Ağcabağ ve Gazi Ercüment Tekin yarıştı. Sabah saatlerinden itibaren MKE Ankaragücü camiasından eski başkan Faruk Koca'da dahil olmak üzere çok sayıda isim ATO Congresium'a gelerek seçimi yerinde takip etti.

Genel kurulun başlaması ve sırayla program aşamalarının gerçekleştirilmesinden sonra sıra başkan adaylarının kürsüde konuşma yapmasına geldi. Konuşmaların tamamlanmasının ardından oy kullanma işlemine geçildi.

3 İSİM BERABER KÜRSÜYE ÇIKTI

Oyların kullanılmasının ardından sayım işlemi ile kulübün başkanlığına yeniden İsmail Mert Fırat'ın seçildiği öğrenildi. Başkent ekibinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada da Fırat'ın resmi olarak yeniden başkan olduğu açıklandı. Oyların 626'sını alarak yeniden başkan seçilen Fırat diğer adaylar ile beraber kürsüye gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER