MKE Ankaragücü'nün Teksüt Bandırmaspor maçı biletleri satışa sunuldu

Ankaragücü Trenyol 1. Ligin 7. haftasında Balıkesir deplasmanına gidecek. Takımını Bandırmaspor maçında yalnız bırakmak istemeyen taraftarlar için bilet satışı başladı.

MKE Ankaragücü'nün Teksüt Bandırmaspor maçı biletleri satışa sunuldu

Geçen hafta evinde ligin önemli ekiplerinden Sakaryaspor'u mağlup ederek başlayan MKE Ankaragücü yeni bir galibiyet serisi başlatmanın hedefinde. Kenan Koçak'ın gelmesi ve transfer döneminin kapanması ile beraber tüm odak noktası saha olan takımın sıradaki rakibi Teksüt Bandırmaspor.

ANKARAGÜCÜ BİR GALİBİYET DAHA İSTİYOR

MKE Ankaragücü ligde 6 maçın kazandığı kadarını kaybetti. 3 maç kazanan ve 3 maç kaybeden Başkent temsilcisi bu denkliği kendinin lehine bozmak için Cumartesi günü Teksüt Bandırmaspor ile karşı karşıya gelecek.

Bu kritik maç öncesi MKE Ankaragücü taraftarlarına bilet satışı ile ilgili bir bilgilendirme geldi. Yapılan bilgilendirmede mücadelenin biletlerinin taraftarların satışına sunulduğu bildirildi.

DEPLASMAN TARAFTARI İÇİN BİLET FİYATI

Ankaragücü taraftarı 130 TL ödeyerek takımlarını tribünden destekleyebilecek. Ligde 12 ve 13. sıradaki takımların maçı TRT Spor ve BeIN Sports ekranlarından da yayınlanacak.

1. Ligin en değerli takımı olan MKE Ankaragücü sezon öncesinde iddialı olması beklenen takımlar arasında yer alıyordu. Gösterilen performans ve alınan sonuçlar ile Başkent ekibi beklentilerin uzağında kaldı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER